106213711619171572

baru jer habis call mama… discuss pasal keadaan sini, campur demam dan yg paling best mama kasi balik this chrismast (err.. nak balik ke tak nyer?).. bestnyer sebab raya haji masa tu.. balik Kelantan best gak ni (raya haji kat kelate lebih meriah dari raya puasa!).. then dapat cakap dgn Ime pasal planet Marikh tu… sempat gak dier merasa terompong besar yg bernilai ratusan ribu tu! abah pulak masih kat masjid.. ialah laa.. sembahyang jumaat kan! aduss… camner nak hilangkan homesick ni.. kalau dulu kat asrama, balik dua minggu sekali pun ada homesick, ni pulak yg boleh balik setahun sekali jerk! lagi laa homesick!! huhu.. semoga biler dah start busy next week dah kurang homesick ni.. tapi kan .. homesick ni bagus gak.. tak laa lupa family sangat! huhu

Viewed 446 times by 247 viewers

No Comments

(Required)
(Required, will not be published)


eight × = 40