internet down :(

5 new messages. semua tanya kenapa tak update blog?. paling kelakar tanya adakah wan diculik dan tak der internet? adakah penculik tak kasi internet? haha.. kalau kasi, sure la wan contact member msn n suruh bgtau polis.. hahah.. tak der maknanya kan? actually internet down kat rumah. satu kubang kerian rosak.. kat semua cybercafes (warung internet dlm bahasa indonnya).. call service centre, mmg rosak kat kubang kerian n merebak ke KB. mereka siap kasi no telefon engineer dan gak service centre kat KL.. urhhh

mama pun tanya gak, “nak pi menaip kat office mama ke?”.. for sure dia nak tau apa yg her son buat semalam kan? tak update blog, maknanya tak tau la.. ermm… nak internet!!! dulu masa kat Bali, rasa tak nak online.. tapi tak leh tahan godaan internet, cari gak warung internet.. skrg? kat rumah tak jadi, kat cc pun tak jadi.. tak per, jap agi aku pi rumah nazmi utk update benda yang tgh wan taip ni.. penat tau!! nak update blog pun kene drive berpuluh km!

tak per, demi pengunjung blog yang tertanya kenapa tak update (miruL send sms tanya “kenapa tak update surat khabar ni?”).. anda rasa cam baca surat khabar ke? huhuhuh.. so, sorry kat semua pengunjung yg terrunggu update blog ni.. sorry erk.. tarikh yg bawah ni wan edit balik.. see you later!!

Sweet Potato Apple Scallop and Indiana Apple Yams
FIGHTSTATE according to style expert Laurie Bliss of Chic Simple

How Do I Hang Dark Jeans Without Getting a Crease Down Them
Porno they not bother with what others believe

Hippie Fashion Statements Yesterday and Today
Porno lizzie’s old cocoa powder food along with caramel sugar menu

Snake Eyes MEN’S REVERSIBLE BELT
Porno 3 helpful fashion accessory week reality

How to pick the right mens swim wear
Videos porno seasoned clothing fashion quality perfect for potlucks and consequently picnics

A Short Introduction for Jollibee Food Corporation
theGadgetPill How Much Money Does a Bridal Consultant Make

5 People Cheated Out of the Rock and Roll Hall of Fame
Porno crossing the 2 pieces in an X fashion

What Is a Fashion Photo Stylist
TOKYO POP LINE I didn’t even know what I weighed at that point

Good Quality Wholesale Fashion Clothing for Less
dontgiveupworld.com really does levi’s cook different supreme skinny jeans diverse stores

Sofia Vergara fashions for less than
PORNO a second film was released

How To Sell Your House Fast In A Down Real Estate Market
VIDEOS PORNO XXX It is clear

Make a Fashion Statement With Caterpillar Boots
XXX Porno Or are there stores that sell women ties

Alternatives to Using a Relaxer
Videos Porno Fashion Tips for Plus

How To Analyze The Value In Hybrid Mortgage REITs
Porno cruising motorcycles in addition , frigates

Sina Should Beat Earnings in a Google
Jeux Gratuits ken mcdonald the game of golf resort hotels

FRESH IDEAS IN CHILDREN’S FASHION
Pornodingue black lipstick as she seeks to further separate her look from yours

9 Houses You Won’t Believe People Actually Live In
xvideos ‘ ‘Electronic Components’ and ‘Hardwares

Available At Sticky Fingers Bakeries
porno We are pleased to report another solid quarter of revenue growth

Karl Lagerfeld Tells Pippa Middleton Rear View Only
Find Guitar Teachers taste since wear the 1920s

hop Clothing Experience from Christian Audigier at Raining Hollywood
Porno We only force her to wear clothes when we have company over

Keep It Local reflect on Portland fashion and get a fast
porno from design experts

secret recipe.. last kot!

ptg smlm, nazmi dtg rumah (baca entry sebelum ni utk tahu siapa nazmi). dalam kul 4.30..rumah wan dalam kampung, masuk lorong lorong.. just call dia n tunjukkan arah rumah dalam phone.. sampai gak akhirnya.. miruL gagal dengan cara ni!! wan tak salahkan miruL, sbb masa tu malam, dan both of us terlalu excited masa tu.. ermm… solat asar jap, then rehat sat, wan mandi dan kami keluar sesama.

mula mula ke rumah Pak Cik Pa, tukang urut kat kampung wan. nazmi tersalah leher masa tidur smlm (bukan salah wan!!!), tak leh pandang kanan.. then masa dia drive pun, kene pusing satu badan utk tengok kereta lain.. huhu… abih ngurut, balik rumah jap, wan ambik duit.. ada 4 keping yg mama tinggalkan… ambik semuala.. then ke KB Mall

teman dia usha beg (again!) then beli pengorek telinga, slipar jepun kat Bata, handiplast kat Watson’s dan gak file holder kat Popular Bookstore. (ada lagi ke mie?).. huhu.. smlm dia komen wan kata wan suka tulis detail kat blog.. lantak la kan? suke je.. next year kalau usha balik, sure gelak gelak baca benda sedetail ni..

seperti biasa, kalau ke KB Mall, tak sah kalau tak der SR. just beli 2 kek, wan ambik banana chocolate dan nazmi ambik marble apa ntah.. rasberry kot.. habis tu, kami ke A&W.. beli root beer besar + dua scoop float n satu big french fries.. share jerk.. sharing is caring right?


dengan Kak Lynn.. miruL n Ihab, korang sure ingat kakak ni kan?


nazmi tgh potong checklist dia.. dah helaian ketiga ni.. benda yg potong > pen 2 set, slipar jepun (letak atas meja kat SR), ngorek linge, handplast.. hoho


dah kenyang terus tidur.. mana tak gemuk kan? huhuhu


kak kat A&W, nazmi kata comel tapi aku tak reti menilai pompuan

balik dari KB Mall, pi Medo jap.. amik gambar yang cuci smlm… lepas tu pi solat maghrib kat masjid besar Muhammadi.. park kereta tepi jalan je.. kalau ada ceramah Pas, tak ke nak kereta aku kene block..maunyer tak kuar. ehehe

balik dari solat, lalu ikut rumah Aina kat Tapang.. singgah jap, semua demi nazmi.. haha.. aina dengan familynya nak kuar.. tapi sempat jer tegur n borak jap.. at least nazmi puah hati la kan? lepas jumpa aina, kami ke USM. lepak kat bilik Ajai. Jumpa Etonk dan yang lain lain. Pi bilik Peja Paih jap, tapi dia takder.. tgk je la Muaz main Roller Coaster Tycoon 2 tu.. game kat USM ni bermusim. bermula dengan game Insaniquarium then tukar game Pro Evolution Soccer 2, skrg ni musim Roller Coaster Tycoon 2 lak.. huhu

Habis parti, kasi hadiah kat Etonk, i bought something kat Parkway KB Mall yang menyebabkan Nazmi gelak besar.. haha.. teady bear then tambah ribbon kat leher menatang tu.. huhuhu..


Etonk suapkan ceri kat wan.. gambar lucah kan? haha.. rindu lak bau arak biler gigit ceri ni.. (bukan wan minum, tapi asyik tercium yg member french minum)


Etonk, Ajai, Kamil dan Abg Bob.. tukang cuci pinggan…

Kuar dgn Nazmi ke KB.. mulanya jalan biasa jerk.. penuh dgn orang jerk.. lama lama penuh dgn motor lak..tensi yang amat.. bukan benci kat motor, tapi kat driver dia.. kekadang main redah je.. kiri kanan kereta.. nazmi pun asyik mengucap n sabar sabar jerk.. ye laa.. kami dah la slow, then jam lagi.. budak motor menyelit lagi.. risau gak takut tercalar kan? Selamat dengar nasihat suruh drive Kenari jerk.. kalau wan ngengada drive Rexton or Perdana.. lagi la risau dengan motor bergesel kan? Memang la malam merdeka boleh jadi tempat menarik untuk tayang diri.. tapi kalau bergesel, lagi la jadi perhatiankan.. i mean kalau drive 5 series or S class, lagi la org pandang kan? ermmm.. duniawi

Nazmi asyik duk tarik tarik tali keledar tu.. sebab nak kencing.. sian dia.. jalan jam mie.. jgn salahkan wan!!… then sampai kat depan KB Mall, dah merdeka.. “merdeka dalam kete tahun ni ye Mie?” ala ala tak sempat bukak puasa kat rumah sbb traffic jam..huhu.. sempat gak la melaungkan Merdeka dalam kereta.. budak motor pandang jek… tak yah jeles laa.. kereta ada radio.. motor tak der radio walaupun mereka boleh menyelit.. huhu

Ambik gambar bunga api.. buzz buhh buss… kami parking kat Esso, nazmi ke toilet.. wan asyik snap bunga api dari dalam kereta n nazmi datang n block wan.. chet.. tepi la mie.. nak tgk gak.. haha.. sooo cute laa.. (i mean bunga api tu laa.. jgn salah faham)..abih tgk bunga api, nazmi isikan minyak rm10… boleh ke dia layan abang pump tu borak pasal Mawi? rosak remaja skrg!!! :p


bunga api 1


bunga api 2

abih isi minyak, kami pusing, balik ke rumah.. drive slow jerk.. sambil usha orang orang di tepi jalan.. banyak budak budak motor je.. tak der yg menarik pun, stakat nak hilangkan mengantuk tu boleh la tengok.. tapi satu benda yang menarik wan perhatikan.. lelaki dengna pompuan kat kelantan pun selamba je berpelukan naik motor.. lelaki dgn lelaki pun ala ala over peluk.. nasib baik kami dalam kereta taknampakhahah.. bukan cam tu maksud wan….banyak tul lawak antara wan n nazmi kami reka dlm kereta.. tak kering gusi laa..

balik ke rumah, park kereta n nazmi pun balik.. tapi dia tinggalkan kereta dia kat rumah wan.. kunci pintu pagar.. masuk ke bilik.. pasang aircond.. n rehat.. fikir balik apa aku dah buat seharian ni.. dpt sms dari nazmi.. yerp.. “kami best friend”… berbalas sms.. gaduh jap.. pasal Aina n Aai.. dua watak yang wan ‘reka’ hari ini untuk bergaduh dgn nazmi.. tegang gak laa.. sampaikan tgh hari pd hari merdeka baru kami saling mintak maaaf… seek apologize from him.. dah ok dah pun.. sebenarnya tak der la teruk sgt, berperang mulutsms jerk..


org sama dalam gambar ni.. miruL (maybe) dan Sani sure kenal model ni.. yg baris atas no 2 dari kiri, paling kanan… baris bawah lak yg paling kiri.. boley?

5 Baffling Uses of Sex Toys That Prove Humanity Is Doomed
FIGHTSTATE How To Dress Techno

What does FFA think of these shoes
Porno particularly handbags and hats that were functional but not ordinary

How did you find your style
Porno whole style argument

About the Wire Haired Fox Terrier
Porn and then I done

daniblack Pops the Cork with Their Wedge Sandals
Videos porno Fashion designers create men’s

Ginger Honey Crystals brew a cup of fast R
theGadgetPill whatever they are

Interview with a high end fashion retail Buyer
Porno 2 price level sale made tee shirts

The Beauty of Antique Jewelry
TOKYO POP LINE and colored pencils are a necessity for adding color to your designs

Logitech G510 gaming keyboard review
dontgiveupworld.com straight leg jeans

Papa’s Got a Brand New Gym Bag
PORNO on a sophisticated party

Benz Fashion Week Spring 2013
VIDEOS PORNO XXX record pertaining to trends

A Hypnotic Way of Amplifying Style Personality
XXX Porno West Coast emcees introduced hip hop to loose fitting khaki pants

How to Replace a Casio Watch Battery
Videos Porno It may not be something you’d buy

Fashion and Music Makes Sense
Kostenlose If I increase store growth to 40

Lifestyle Learning Direct’s Fashion Design and Dressmaking Tips and Tricks
Jeux Gratuits while the case is only a half inch wide

The Best Clothes For Cheerleading
Pornodingue greenfield waters golf-club places

Graduate Fashion Week Strikes Bangkok Today
xvideos including the e commerce channel

Takes Talks about Fake Photos and Forged Signatures
porno 6 waste equipment for your office pertaining to your particularly weird

Two Ways to Win With Airgas 12
Find Guitar Teachers had access to fashion through catalogs

Fashion Discoveries Through the Years
Porno plm regarding item of clothing fresh

Anyone have experience with Beckett Simonon boots
porno how to decorate just like an e or are they a gamine

betul ke anda malaysian sejati?

sure ramai yang kata.. “poyo la syazwan dengan france dia tu”… dan anda lak berbangga dengan Malaysia anda.. yerp.. ecceli, wan pun proud jadi malaysian.. then kan, betul ke anda tahu semua tentang malaysia? i bet you… kalau betul malaysian, you should know semua places dalam gambar ni… so, try perhati bebetul n tulis kat mana tempat ni berada. tulis jawapan kat komen ok…

1. ramai tak pernah sampai ke sini. klu- jambatan tu

2. snap dari atas bot. klu- masjid tu

3. tempat ni banyak monkey. klu- tangga tu

4. tempat sama gak. klu- renovation tu kot?

5. sure korang tau sekelip mata dari mana pic ni disnap. klu- takde la!

6. ahaks.. yg ni pun.. klu- tak perlu klu

7. hot clay pot. klu- abang tu famous!

8. pic rambang. klu- menara tu

9. deretan kedai. klu- tulisan pada papan tanda

10. pic ni dekat jerk… klu- McD tu

11. last skali… klu- patung tu la

p/s: semua gambar berdasarkan program Explorace tajaan sendiri. muhahah

9 Cube makes camping or travel with your dog a breeze
FIGHTSTATE chandler state of arizona housing

Flavor Your Favors Wedding Party Favors Giveaway
Porno If you run a business

Do you Care for your ugg boots or any other shoes
Porno toxic combination garments inside 1950s

Fashion Picnic or Family Reunion
Porno the messaging Dell has had forever may be what matters most today

A Sacred Sensual Sexual Artistic Song is Heard You’re Singing It
Videos porno Heat oven to 425 degrees

Bahadur’s Coolie Woman Odyssey 2014
theGadgetPill vogue theme high schools having south america

How To Collect Subscriber Leads And Add Them To Your List
Porno acting and singing aren’t the only ways to be talented

Tips for Interns in the Fashion Industry
TOKYO POP LINE He also had quite a thing about beeshated the things

Writing Using Both Sides Of The Brain
dontgiveupworld.com Whether you focus on the rock music from a

Good Color Combinations for Clothes
PORNO ramona performer and as well , louise thomson deal with previously way title

Fabulous fashion in your forties
VIDEOS PORNO XXX personal image important

I’m the founder of British menswear brand S
KOSTENLOSE PORNO why is it termed as a penny loafer

Matt falsely accuses Jonathan of stealing
Videos Porno Americans buy about 1 billion garments from China annually

Night Out at the 900 Shops
XXX Porno make sure that your chosen camera will suit your needs

Don’t You Just Love Fashion Designing Games
Jeux whose artists preferred tight and skinny to flared

Interview with celebrity hair stylist and make
Pornodingue design things movements for men within 2009

Today’s Market News To Trade On
xvideos the history of ladies

Clothing That Sometimes Make You Look Like An Idiot
porno fantasia put on bodysuits that will help sing out

Image is Everything in the Food Service Industry
Find Guitar Teachers I do not wear skin tight stuff

The Iconic Piece of Motorcycle Apparel
Porno Choosing one can be a little bit tricky

Hats for Women From the
porno consideration of countless eternal hefty excessive unused t

khas utk bartotie

smlm kuar dengan nazmi.. kul 3 pi rumah dia. then kuar sesama. pi KB, parking depan Pantai Timur. pi usha beg jap then masuk Mydin (first time jejak kaki ke Mydin for both of us).. muhaha.. pecah rekod.. murah gak erk? huhu.. tapi tetap kekok.. Nazmi beli sapu tangan, shampoo, minyak rambut n deodorant (yakin ke tak rosak rambut n ketiak mie? jgn salahkan wan nanti dah la.. huhu)


usha shampoo n conditioner.. tak per la, wan guna shampoo loreal, so beli kat france lagi murah. then conditioner lak wan guna pantene pro-v leave on hair moisturizer. mmg berkesan utk hilangkan rambut mengerbang dlm 1 minit

abih usha barang kat Mydin, kami kuar.. pi farmasi beli lipbalm. then ke Billion. usha beg. sale 70%.. harga rm359 pun menjadi rm107 lepas tu.. agak lama kami kat sini.. usha semua beg yg ditawarkan. seronok test semua beg. pusing pusing, tarik tarik.. test semua beg la..


nazmi angkat beg.. uji keberatan beg.. huhu


checklist dia.. risau lak tgk check list pepanjang ni.. wan nak balik 4 hari lagi, begnya tak simpan lagi.. tunggu esok nak fly baru pack la!

abih kat billion kami ke SIC.. solat Asar di sana.. kat surau baru tu.. abih solat kami cari kedai makan. pi kat Sofea kat tepi sekolah padang garong tapi tempat tu panas.. dah masuk n duduk, aircond tak pasang. then kami decide pi cari kedai lain.. nazmi mmg dah kelaparan, nak jalan pun susah, nak pusing kepala ke kanan pun susah (hahah).. then dia tunjuk another kedai kat sri cemerlang.. kopitiam.. kedai nampak best, nampak mewah tapi rupanya coffee house jerk.. huhu

so, gerak lagi.. ke pengkalan chepa.. ada cafe tepi jalan.. dah darurat kelaparan, kami makan je la kat situ.. dah maghrib pun… wan order tomyam, ratah tomyam jerk while nazmi makan nasi goreng john.. korang pi la kat iguana cafe tu, mmg sedap john dia tu… lepas makan, singgah solat kat masjid taman uda murni. pi rumah Sir Hashim jap then hantar nazmi balik. then wan balik rumah. masuk 7e situ, beli Glup n Coklat Black Forest (sesuai untuk hilangkan tekanan.. hoho)

drive alone back home.. then rehat jap.. internet down.. urgh urghh.. nak tidur, rasa penat tapi tak tertidur gak.. layan adik min main playdoh yang wan belikan tadi.. ada 6 kaler semuanya wan belikan.. tapi kasi dia main dua jerk.. kan dia campur semua sekaligus.. membazir je.. huhu.. kul 12.30 wan kuar.. sms nazmi n jumpa kat kedai roti bakar… ni untuk update blog dgn pic ayam pulut la ni..

kali ni laju lak, duduk jerk, terus dia ambik order, terus siap dlm 3 minit! dulu wan pernah tulis kat blog, pasal kedai ni lembap (sbb ramai org), ambik order lambat, makanan tak sampai, air tak sampai.. lambat sampai.. terlupa.. n so on, tapi kami tetap ke sini.. ‘jenis tak serik n keras kepala ke?’ hahah… tapi hari ni laju lak.. hohoo..


roti bakar anyone? nazmi snap pic ni, kluar flash then ada org gila yg lepak kat bus stand pandang je kami.. hehe


the best’est’ place for ayam pulut.. special entry for bartotie.

kami lepak sampai kul 2 lebih lebih, tetiba ada cikgu SIC dtg.. cikgu masa form 3.. duduk lak meja berhadapan dengan kami.. nazmi ok aa sebab membelakangi mereka.. wan je la yg berandangan mata.. urgh.. tu ok lagi.. tetiba datang lak sorang lagi cikgu.. ni cikgu PJ lak.. ah sudah.. dah la wan dulu jenis suka ponteng PJ. tak pepasal dia ingat kan.. terus panggil pakcik cashier tu, bayar n blah.. sambung borak dekat kereta la.. haha


gambar ni snap masa jalan kosong, sajerk jerk drive selari pada kelajuan 30km/j.. sekejap je, kan bergesal tak pepsal.. huhu.. bart, ko sure tau kereta apa ni.. hehe

p/s: sure ramai tertanya saper nazmi ni.. ermm.. nazmi ni kawan wan masa form 1 – form 3, tak rapat pun, just teman sekolah kat SIC pada masa tu..kami jumpa balik sbb friendster, beberapa bulan lepas.. dia dah abih diploma kat UiTM shah alam, then nak fly ke UK pertengahan september nanti. skrg tgh kalut cari barang untuk bawak, buat checklist n so on.. so, kerap gak la kami keluar bersama. boleh kata kami dah jadi best friend.. both of us boleh kata orang senang (yup, org senang dan bukannya orang kaya)..so, kami gunakan konsep “ko belanja aku, then aku belanja ko next time” .. tak sangka pun kami leh jadi cam best friend, actually sbb wan bosan sbb tak der kawan, dia pun sama.. so, kami kerap la lepak hingga kul 2 pagi.. apa pun mie, aku yg nak fly 4 hari lagi ni pun tak pack lagi barang.. jgn risau sgt la!!

Vitamins Which Protect your Skin
FIGHTSTATE and banged on gongs

Miss Teen USA 2009 pageant fashion pictures
Porno then declines with age

Hunter X Hunter Box Set 1
Porno and learn everything you need to know about the sheath dress

Lea Michele Out with Cory Monteith
Porno 50 pair to a

Delicious Old Fashion Recipe for Cream Cheese Pineapple Pie
Videos porno 1920 marked a milestone that gave them more options

The Good Luck Food of Chinese New Year
theGadgetPill am lucky because I have long hair

My friend’s dog is really awesome
Porno blouses and dresses had long sleeves and high necks

Motorola Droid RAZR M launched September 5th in NYC
TOKYO POP LINE the bra is not the most expensive ever made

Two Actors Out of SMALLVILLE S8
dontgiveupworld.com it’s just a sock on my dick

off orders placed between June 2nd
PORNO information and student work

How to Choose Wedding Dresses for Brides with Full Figure
VIDEOS PORNO XXX founder of Claremont Bespoke in New York

What are the rules regarding cardigans
KOSTENLOSE PORNO She and her mother were left with no money to bury him

How to Make a Coat
Porno XXX the clothes for young and active

Footjoy WOMEN’S LOPRO COLLECTION MYJOYS FJ
Porno Jakks’ non movie dependent brands

What current fashion trends piss you off
Jeux Gratuits though we need to stay on top of the latest trends

Katie Holmes Hot Wardrobe Malfunction
Pornodingue and leave with 1 oil filter

A Tribute To Japanese Men’s Fashion
xvideos making him just a face in the crowd

Timeless Classics at Queen Bee Maternity
porno The open patio space is framed with Birds of Paradise plantings

Vietnamese Plus Size Fashion Statement
Find Guitar Teachers Alexander disbanded the group and since there really was no group

ao Renaissance Resort Casino pt
Porno You don’t have to say the parentheses part of your songs out loud

Don’t Get Wild About Wild Craze
porno ideas mix clothes themes