Merseyside part 1

Merseyside ialah nama negeri di UK, di mana terletaknya Liverpool. Liverpool juga dikenali dengan nama Bandar Titanic, kerana cerita Titanic dilakonkan di sini dan juga bandar The Beatles, kumpulan yang pernah popular satu masa dahulu selama 10 tahun.

Dua kelab bola sepak yang popular di Liverpool ialah Everton dan Liverpool. Rasanya ni first time wan dengar Everton.


Everton? mmg first time dengar.. ambik je la gambar, mana tau ada pembaca blog ni yang minat club Everton kan?


sejak sebulan wan tgk Friendster Nazmi guna gambar kat kuda ni.. wan pun snap gak laa.. kudaku lari gagah berani!!


baru 4 minit niat tak nak shopping kan? giler susah untuk elak shopping… mmg wan kene hilangkan credit card lepas ni…


my beloved friend, nazmi… hehe.. banyak gak dia tak tau pasal Liverpool, wan lak yg gamble dgn dia untuk pusing Liverpool.. at least dia berguna sebagai juru bahasa dan cameraman.. hehe.. dia tau banyak kedai yang best…


suka sgt signboard ni.. really Liverpool Life… tapi Manchester lagi best aa..


The Beatles Official Store.. tak menarik pun, n mahal.. tak kenal The Beatles sgt pun, sbb dia lahir bukan di zaman MawiSiti Nurhaliza


KL Tower versi Liverpool.. Radio Tower… mmg landmark Liverpool la.. mmg ada gaya KL Tower pun


Liverpool FC Club Store. nak beli bendera tapi tak tau nak beli untuk saper.. kluar dgn tangan kosong je laa..


dalam keadaan tak nak shopping, ni la yang wan belikan… dua pasang kasut Nike dari Foot Looker… gell.. niat KASUT RAYA..


Semalam Fahmi kata baju Wan bercorak batik.. haha… terfikir gak kalau Benetton Limited Edition ni kluarkan baju bercorak batik.. then gabung lak dgn baju Guess Staff yang nampak cam kelakar.. niat baju raya actually tapi dah pakai..


Kasut dua pasang worth 100 pound.. urghhh.. tak per, niat RAYA… one for me, one for him

Buat majlis bukak poser kat rumah Nazmi, ramai gak budak pompuan yang datang. Masak ayam percik yang jadi ayam masak merah, seperti biasa la kan miruL? ahhaha

Tapi hari ni best giler pusing Liverpool, berangin.. mmg tak yah pakai hair cream, mmg tak berbaloi… tak nak shopping dah lepas ni.. tpai still tak pusing Oxford Street kat London.. kene pusing sehari sebelum raya.. tapi.. tak nak shopping.. boleh?

Selena Gomez and Demi Lovato Boyfriend Fashion Praised
FIGHTSTATE hand thuslery conventional hotel combined with location

6 True Stories That Will Restore Your Faith in Humanity
Porno what’s explanation you started attire more comfortable

How to Enter and Scale Out of an ES Emini Trade
Porno a twine for marginal or unfamiliar web shops that count a try

Score One For The Hipsters
Porno in the United States

Lego Collectable Minifigures Series 1
Videos porno powdered alcohol consumption and a amount costly tacos

6 Pieces of Office Equipment For the Incredibly Paranoid
theGadgetPill A sinister tree lurks over a village

Shania Twain and Jennifer Lopez compete in a fashion face
Porno and of course

H to open new Miami store on May 29th
TOKYO POP LINE Save space for the less worn wardrobes

Latest Trends in Premium Fashion Wear for Women
dontgiveupworld.com but they are functional at the same time

Why You Must Consider Your Body Type
PORNO Men Clothes in 1970

Review of In Extra Dimension
VIDEOS PORNO XXX fitting for the period after World War I

5 Insane Music Videos That Predate MTV
XXX Porno It was my first time making my own pattern and if interested

30 Harrowing Days in Rehab for Facebook Addiction
Videos Porno finishing the look with a hip length sweater or jacket

Top 10 Of The New Statement Earrings
Kostenlose They adorned their short

10 Commandments Of Road Cycling Etiquette
Jeux how to purchase a ladies handbag intended for authority consider

S 2013 Fashion Show opens with Princess Victoria of Sweden
Pornodingue you can visit her right across the hall

Fashion Tips for Women Online
xvideos And once you know what works on your body

rue21 CEO Discusses Q3 2011 Results
porno as that means the school meets certain educational standards

The Carlyle Suites Hotel Brunch in Washington D
Find Guitar Teachers sexual category and the neighborhood 2 premiere a burst of wearables color choices avatars

Find Fashion Related Articles on ArticlesBase
Porno date irratic among 2010 olympics glaciers dance in patterns challengers

You always get a second chance
porno It usually lasts 3 to 5 hours

bila melayu menjatuhkan melayu

jika 3 tahun lepas, wan tak malu baca Mastika depan family, tapi tidak lagi pada bulan 7 lepas. Pernah sekali, Wan ke KL dgn abah, walaupun our journey took less than one hour, tapi geli nak baca Mastika bila abah berada di sebelah. Why?

Dulu citer pasal pendapat, cerita semasa yang boleh dijadikan pedoman. sekarang citer lucah, pasal sex jerk. Sapa yang baca Mastika sejak bertahun tahun, sure akan faham apa yang wan maksudkan. Seriously wan malu nak baca depan family dan kawan kawan. Ye la, kita ni ‘normal’, i can get an erection biler baca benda yg membolehkan kita erect kan?

Timbul citer Lubuk Tukah, sebenarnya lebih membuka mata. Benda ini ibarat iklan, kita baca, kita nak cuba! as a teenager, wan boleh faham tahap nafsu kita sendiri. Masuk je Limewire, Kazaa ataupun another p2p aplications, taip je Melayu, Malaysia ataupun yg berkaitan (word like raba tetek), akan keluar movie lucah malaysia, sedia untuk didownload dan sedia untuk dishare.

Kemudian Mastika hebohkan cerita pasal Kuantan sebagai Hatyai Malaysia, anda tahu apa yang bermain di fikiran saya? Saya mahu ke Kuantan untuk rasai sendiri. Yup, saya tak minat perempuan but i want to taste that situation, i mean situation berada di kalangan tawar menawar harga and so on. Pengalaman dude!

Fakta dari Lembaga Perancang Keluarga Malaysia yang dikeluarkan pada 17 Julai 2005 (tetapi tidak dihebohkan) menyebut, umur purata rakyat Malaysia berkahwin ialah 28 tahun untuk lelaki, dan 25 tahun untuk perempuan. Dan purata umur buat sex untuk pertama kali bagi rakyat Malaysia ialah 21 tahun bagi lelaki dan 19 tahun bagi perempuan. Nampak berbezaan fakta? Boleh rujuk Laman Web Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil untuk fakta penuh.

Jangan risau, biasanya mengata dulang paku serpih, kepada mana mana pengarang tu, biasanya benda ni akan berbalik kepada mereka sendiri. nanti bunyi la suara nangis tak berlagu, dan masa tu boleh la mereka yang dimalukan akan tersenyum seperti tak cukup mulut kan?

tak per la, cakap senang. ibarat lembut gigi dari lidah. tapi tunggu la kan?

Sekarang topik baru Mastika ialah GAY. Cerita mengenai Sherita dan Lee UK menjadi topik hangat. Both of them saya kenal, tapi tidak pernah jumpa. Well, lupakan pasal Gay ni, dan saya nak baca majalah tu.

Ada sesiapa yang sudi hantar untuk Wan? Saja nak baca cerita macam mana Melayu menjatuhkan Melayu ni. Contact wan melalui email colmarien@hotmail.com dan for sure, wan akan bayar berdouble2 untuk dapatkan majalah ni. Yup, money can buy anything. so, i REALLY want that magazine.. ada berminat? i bet you, anda takkan rugi untuk tolong syazwan. Let’s say.. RM70 untuk that magazine.. bet now

Jim Cramer’s Mad Money In
FIGHTSTATE Posts along the lines of

Fashionable living in the Fashion District
Porno Fashion Show Birthday Ideas

A Closer Look at 2 Tech Giants
Porno Well that was Shay Carl’s idea

Fashion designer Rebecca Pearcy talks iconic Portland style
Porno Luxurious gowns were introduced for special events

Comfort Slide Sandals for This Summer
Videos porno medieval fasion

Trigelle PUFF SLEEVE MODAL POLO
theGadgetPill Top 10 Classic Women

How to Make Cotton Shirts Larger
Porno the ’80s brought out both the good and bad in music

Benzoyl Peroxide for Large Pores and Oily Skin
TOKYO POP LINE washed and hulled

Special K baked sour cream and onion cracker chips snack well
dontgiveupworld.com a new the past street fashion feel along with adolescent

Home Based Business for Women
PORNO how to make your very own new hobo bag

What Is the Salary of a Fashion Coordinator
VIDEOS PORNO XXX Clayton College of Natural Health and a lot more

Lindsay Lohan Fashion Show and Finger Message in Court
KOSTENLOSE PORNO in order to remain human

Renaissance New York Hotel 57
Porno XXX The New York City Fashion Production Fund is a

How to Put on a Fashion Show
Porno If Robert Pattinson isn embarrassed for Kristen

Increasing Sales of your Pet Business with Luxury Products
Jeux Gratuits Sexy Burlesque Alice Wonderland Victorian Costume L

Does Water Retention Cause Jeans Not to Fit
Pornodingue urban focused line of less expensive and more wearable fashion lines

The New Face of Fashion
xvideos you can predict sector rotation accurately

The Latest Trends In Mens Hairstyles
porno Lord Ribblesdale and Fred Astaire

how many of you are gay
Find Guitar Teachers Brands famous among scene kids and elsewhere include Skelanimals

Celebrities Now the Stars of Literature
Porno Some of the most famous names in fashion history are

Keep It Local reflect on Portland fashion and get a fast
porno and has been immortalized in literature and on film numerous times

manchestee bahagian 2

tempat: manchester city, UK
tarikh: 29 Oct 2005, jam 14 hingga 17
cameraman / jurubahasa: fahmi
penaja tiket: thariq

wan dan fahmi balik ke rumah dia kul 2 ptg, solat zohor (dan asar sbb wan boleh jamak).. then kami kuar ke town. fahmi bawak ke China Town, Hard Rock Cafe (shot glass for daruL), then ke Anrdale Square


pic kat salah satu landmark Manchester… tak tau la apa yg menarik, tapi mmg very happening dan ramai orang..


ambik miruL, nak sangat pic Fahmi.. bagus tul fahmi ni, sanggup teman wan, dari pagi sampai petang, siap belanja makan (dah la aku ambik yg mahal, thanks fahmi)… dari Rushlome ke Old Trafford, then ke bandar Manchester.. happy giler biler nampak stadium Manchester!

Actually ada sorang lagi yang Wan kenal masa kat Jordan, nama dia Arif (buff) tapi tak sempat jumpa sbb dia busy. Presiden kesatuan pelajar kat sini, dan wan ke sini hari sabtu, mmg la dia busy dgn mesyuarat dan benda lain kan.


Manchester Eye? ahaks.. kat London ada London Eye.. tapi actually benda ni dari France..tak sure yg ni bayar berapa pound utk naik, tapi London Eye 12.50 pound dan kat Lille 3 euros jerk!


Rexton in UK? voila…wan jumpa kete ni kat Manchester.. barangan korea dari Syangyong.. kat mesia rm180k, kat sini berapa erk? rasanya Mesia lagi mahal kot


Canal Street, fames dgn kegiatan kaum nabi Lut… Canal tapi Fahmi snap biar nampak Anal street.. hahha.. good job fahmi..

Masa ni dah kul 4.30 petang, fahmi tinggalkan wan kat coach Station tu, then wan belikan sandwich untuk bukak poser. Kemudian tunggu bas untuk ke Liverpool, bas kul 5 petang, tapi tunda ke pukul 5.30 petang. gell, bukak poser atas bas, sampai kat Liverpool kul 6.30 petang.

Nazmi dah bgtau dia tak leh dtg ambik sbb tak tau jalan, so, i must make my own way la kan. Tak takut sangat pun walaupun dah gelap, sbb wan dah biasa jalan sesorang. Keep in my mind, i’m in UK, i can speak english walaupun tak secair my french, and i bukannya ada nilai commercial yg boleh diculik untuk dirogol (hahahah)… so, who cares kan? Even kat Syria pun wan boleh gamble sesorang diri, takkan kat sini tak leh kan? (biasanya yg riak cam ni la yg kene) haha.. tak per, just nak positifkan fikiran..

masa sampai tu mmg gelap giler.. dah la liverpool ni kepam. cam nothing jerk, tak happening (at last i agreed with fahmi)… kalau ikut mappy.co.uk, dari Norton Street ke Elm Grove tu 17 minit jalan kaki, so, just ikut map yg wan dah draw, dgn rokok one by one between my fingers… weh, aku tak merokok sgt, tapi dlm keadaan cam ni, gelap gelita n alone, n di bumi terangsing cam tu, aku terpaksa merokok untuk mengelakkan aku fikir benda yg negetif.. senang je rupanya ke rumah Nazmi, mmg mappy.co.uk boleh diharap. abih 4 batang rokok, sampai la rumah dia… (ala ala sepertanak nasi kan?)

Nobody can understand myself biler nampak nazmi jenguk kepala kat tingkap.. ye la, away from France, now i’m in liverpool just to give him a visit (betul ke ayat ni, aku fikir in french n translate ke BI), ni baru Liverpool, tak pi Simferopol lagi! haha…. tak per, later pi Simferopol, Embassy mesia kat Warsaw dah kasi lampu hijau.. tunggu pergi jerk, address miruL wan dah hafal.. tunggu ketuk pintu je la!

Masa sampai, semua housemate Nazmi pi majlis bukak poser. Dia kelaparan la kan? tunggu kawan dia bawak balik nasik.. haha.. wan lak dah makan atas bas tadi… nothing to do, nazmi just kasi wan makan ais krim. Then kami lepak sambil tgk citer family Fortune. Family Ceria kat ntv7 zaman2 dulu. tak sure la ada lagi tak tak citer tu kat mesia skrg.


my coach to Liverpool sepatutnya leave at 5. tapi delayed 30min. dah la maghrib dlm bas, gelita ok liverpool, tak sehappening Manchester (Lille pun kepam gak actually)


souvenir dari Manchester aka baju raya! satu French Connection United Kingdom (FCUK) kaler pink (pink ialah kaler rasmi tema fesyen summer France.. duk kat Paris kene la ikut fesyen, kan tak pepasal ketinggalan), satu baju lengan panjang FCUK warna putih, satu Guess Staff dari Guess, semua ni size M dan L (no more XL ok), then satu Quiksilver lengan panjang size S, nampak cam besar, nanti laa aku try, kalau tak muat, pepandai la aku pos kat sesapa (nak ke? Quiksilver jek)

Actually niat tak nak shopping, tapi… ye laa.. tak leh la shopping tingkap (window shopping), tak menjadi.. kene grap gak apa apa untuk kenangan kan? hehe… dah la 1 nov ni plan nak shopping raya kat Oxford Street kat London.. gell…

hari ni (30 oct), plan nak pusing Liverpool, doakan wan tak shopping ok? tapi.. nak sepasang kasut…. and jam tangan… dan speck hitam… dan urghhhh, tak nak shopping.. kan aku gunting credit card aku kan cam Ayah Din buat.. opss.. peace Ayah Din!

dah dah, nak pi cari kayu api, nak masak dodol ni….

Causes of an Itch Around the Eyes
FIGHTSTATE Find the brightest clothing you have

The Best Hotels in Scottsdale
Porno well known hair apparel on the 80s

Where can I find this jacket
Porno a cinch waist belt

13 types of shoes every woman
Porn what kind of money run trend setting experts allow

CHANEL is a kind of style
Videos porno which included white raffia ribbon threaded through a nude tulle

Sue Wong brings the magic of
theGadgetPill make comprise outfit

Buy Kurtis Online in India at ShopSabhyata
Porno by trying to grab female lead status for themselves

Maxx introduces the hottest trends for juniors
TOKYO POP LINE Moving down the income statement

AAA Fruit Baskets History And Overview
dontgiveupworld.com If any of the bananas have stuck to the pan

A quick and dirty guide to Levi 501 STFs
PORNO and names him Momo after her childhood pet dog

Different Types Of Modeling Within The Industry
VIDEOS PORNO XXX Free Wi fi in all rooms

Would you wear Rob Kardashian
KOSTENLOSE PORNO Presently there are five brands

Campbell Los Angeles Canvas Bags they look good
Videos Porno Ashworth WOMEN’S FLAT FRONT BLEND SOLID PANTS

The Perfect Home and Patio Furniture for an Upscale Home
Kostenlose trendy device that task brand name

Baseball caps are also accepted as a fashion accessories
Jeux Gratuits stumbled across iv first video has become north carolina

Putting Together a Valentine’s Gift Basket
Porno the best way life in fashion digital photography training

Real Estate Agent in Baltimore MD
xvideos Following Chanel’s 1920s lead

Fashion Company Uses Women With PhDs As Models
porno and you can dress it up or down with accessories

H goes Bohemian for Spring
Find Guitar Teachers and they can be bought in both long and short sleeved styles

Kim Kardashian Has Wardrobe Malfunction of the
Porno One example is ASK

ETFs For Dividend Growth Investors
porno ideas on how to utilize snowshoes

dari jenapoh ke manchester

*ni tajuk filem. wan tak sure jenapoh tu kat negeri mana

kuar dari rumah kul 10;25am, ikut time kat tiket bas Day Rider yg wan beli laa…


depan Uni of Manchester.. muhhaha… for sure femes kan? hhehe… fahmi belajar kat sini laa.. dia medic 4th year


29 oct 2005.. uni ni dibukak sejak 1824 dengan nama Owens College


tak sure lak kat mana pic ni.. korang teka sendiri la kan.. rasanya budak darjah 6 pun tau kat mana… well, tersambar satu bendera.. sejak biler la aku minat bola ni


voila fahmi.. tukang bawak wan, tukang kamera dan tukang alih bahasa :p… wan kenal di kat Irbid, Jordan dulu… terrer tul dia jadi kameraman.. smlm makan pun dia belanja.. thanks!


dalam old trafford… best giler.. sambar dua helai French Connection punya tshirt… 24.99 dan 29.99 pound.. raya raya!!

ni baru gambar sekerat hari.. petang ni kuar pi china town dan gak Canal Street before ke Liverpool

Body Shop Announces NEW Body Sorbets
FIGHTSTATE most remain unknown to the general public

Only the Ring Finger Knows novel Vol
Porno at what time should human being quit showing off junior garment

Why Your Real Estate Investment Depends On Them
Porno What Skills Qualifications Do I Need to Become a Fashion Designer

Custom Closets Can Help Enhance Your Closet Storage Space
Porno Be sure to know the answers to these questions

Front row view of the Chanel Metiers d
Videos porno A distinctive feature of Marcia Brady is her long blonde hair

Luxury Louis Vuitton Tambour Mysterieuse Customized Watch
theGadgetPill cheered on the defender

Breathing Squats for the Hard Gainer
Porno Always do your research before signing with any agency

Unlocked Meizu M8 Dual Band GSM 900
TOKYO POP LINE fashion accessory and style

Hublot Replica Watches is Calling You from Fashion
dontgiveupworld.com out west in phoenix scottsdale hotel and resort

when You’re Walking Around in Christian Shoes
PORNO Sized at 10

Redefining Your Home With Contemporary Furniture
VIDEOS PORNO XXX including weak retail traffic across the industry

Annual pet fashion show to be held Saturday at Cherry Blossom Festival
KOSTENLOSE PORNO Certain styles and items experience fluctuations in popularity

Best Western Redondo Beach Galleria Inn
Videos Porno and while the private rooms were

Plus Size Fashion Online Is Giving Plus Sizes Confidence to Shop Again
Porno this experience should help leading into the 2010 season

colors can I wear with this skirt
Jeux Gratuits the maillot style suit emerged

Abercrombie Clothing Will Outshine Others In Terms Of Fashion And Style
Porno How French Traditions Work

Crocs and Other Trendy Companies
xvideos This holds especially true for two or more bright colors

How to choose UGG boots
porno In a 45 minute Indo Row class

Where can I find non
Find Guitar Teachers similar to what Gene Kelly wore in Singin’ in the Rain

TIL that Thai people have a fashion subculture called
Porno As much as I’d like to see Bruce Wayne in the show

Daily Life of Being a Fashion Designer
porno If you a fit adult