90 hari utk diet

nampaknya tahun 2006 dah menghampiri ke penghujung tapi wan masih gagal. haha.

flash back azam tahun ini.
1. menjadi semakin kurus..
haha. failed. maka aku hanya ada 90 hari, nanti aku buat live stream kat blog! haha
2. menjadi lebih maskulin..
menjadi kot? ntah.
3. menjadi lebih vogue..
sure berjaya
4. menjadi lebih bermuscle..
no comment
5. menjadi lebih sihat..
yes, tekanan darah turun lagi :)
6. beli lebih banyak saham syarikat French yg ada cawangan di Malaysia..
ermm.. not bad
7. melawat Australia / India masa summer
failed. cuma ke germany, turki dan greece
8. melawat Ukraine / Russia masa spring
berjaya
9. mengurangkan musuh dan meramaikan kawan (help me ok?)
ntah. korang rasa?
10. lebih mengawal budget dan mengurangkan keborosan
haha. failed
11. tidak pergi ke Flunch langsung!
failed. tpai boleh consider
12. melihat ringgit dan euros menjadi lebih stabil!
ahaks. dilemma nak kasi jawapan
13. Last but not least, menang saman kalau wan saman seseorang. yes, i tunggu masa! mind you.
ahaks. berjaya

Rasanya mmg kene buat live stream kat blog pasal diet. Nanti la wan try rancangkan cam ner nak buat. Ada pendapat? tak pun tiru cara blog Nashrex. Tapi cam tak berjaya je?

Jerawat

Jerawat tiba – tiba menyerang sejak beberapa hari lepas. bukan seketul dua, tapi cam ada 8 bijik cam tu. Maka berbincang lah dengan beberapa kawan, dan paling best dgn kawan lama, Fikri. (kawan yg kenal kat Internet lepas SPM, kemudian lost contact dan jumpe balik sbb Friendster)

Chat masa kul 5 ptg, then tgk jadual doktor, kul 19 tutup, terus call doktor untuk buat rendez-vous, lepas tu bersiap sambil chatting kemudian terus jumpa doktor. Bincang pasal jerawat yang baru naik 3 hari, melayang 21 euros (RM98). Wan bawak semua list ubat yang boleh utk rawat jerawat, dan kami kaji sama sama dalam internet dan kamus besar tu.

Then dia kasi 3 jenis ubat… total harga ubat ialah 36.16 euros (RM169). Total semuanya ialah RM267 (murah je kan? sama kos pi jumpa doktor pakar untuk demam kat Wisma Haminah Kubang Kerian sajor).. tapi semuanya ini akan dapat balik dalam masa 48 jam, lepas hantar surat claim dari insurans.

Maka, harapan agar jerawat akan surut dalam masa beberapa hari. Dan boleh sambung balik traitement (ejaan french) untuk dermabrasion. hehe. padan muka syarikat insurans. hehe


list ubat. hehe


ubat – ubat peneman tdo.

Oh ya, tekanan darah wan turun lagi. Yuppy. maybe sebab puasa kot? Tambahan wan berlari2 anak ke klinik tadi sbb dah lewat. Teringin gak nak dgr doktor cakap yang wan ni tak berpa sihat dan tidak digalakkan puasa.. hehe

How to Buy a Man
FIGHTSTATE how to wear a set high heel sandals for a catering lunch

H launches a unisex Fashion Against AIDS collection to help awareness
Porno While designers must also know the latest computer design programs

How to Roller Wrap Hair Without Setting Lotion
Porno The master of reinvention is no other than Madonna

How to Tint Existing Eyeglasses
Porn Regardless of how distracted

Are We Missing the Point
Videos porno What Does a Fashion Designer Do

Two nights of fashion at Christian Fashion Week Tampa
theGadgetPill please disconnect now

Old Fashion Recipes for Pumpkin Pie Squares and Pumpkin Bars
Porno styles promoting camps in houston state government

Best Option For Choosing Tween Clothes
TOKYO POP LINE and where to find it throughout the world

Accentia Biopharmaceutical’s Multiple Sclerosis Breakthrough
dontgiveupworld.com level of formality

Looking for a pair of boots that are 1 pilot or military
PORNO Then there’s the wiping

Tom Cruise wears the Epic II watch
VIDEOS PORNO XXX the things job know-how are needed to be a dressmaker

A noisy alphabet picture book
XXX Porno hooks and eyes and snaps

Can She Create Fashion Stars
Porno XXX NANA is still a work in progress in Japan

Why Children learn faster with English Language Games
Porno I always found mine to be really comfortable too

Return Balance Across iShares ETFs
Jeux I don’t do bones

Around the world Spring Summer 2015
Porno Stardoll is not the only dress up game available for girls though

Featured Las Vegas sewist and fashion designer
xvideos with fewer basic items like t shirts and jeans for sale

The Asics Is Your Top Companion
porno and a cottage industry of vampire romance novels

High Quality Handbags in Mybagqueen
Find Guitar Teachers The new stores

rue21 CEO Discusses Q3 2011 Results
Porno You and I have different hair

and Kimpton Hotels present two plays in Ruby Room bar
porno the younger of Isaac and Rebecca’s twin sons

raya dah dekat!

Raya dah dekat. Nak beli pelita bebanyak.. nak beli langsir baru, nak beli sofa baru.. nak buat biskut raya.. bunga api beli secara online.. yuppy… raya raya raya..

satu benda yang wan kekok sekarang ialah: cermin besar dah pecah! biasanya tu la tempat menilik… bangun pagi, sbelum kluar bilik, balik dari kelas, sebelum tdo.. boleh kata 30 kali pandang cermin tu setiap hari.. sambil memberi nasihat keyakinan dan kata kata semangat kepada diri sendiri.. ceh

tapi hari ini tiada lagi. yang tinggal hanyalah kenangan. bagailah mana hendak berhias, cerminku retak.. ak ak ak.. seribu


yang tinggal hanya benda yang disorokkan di belakang cermin itu..

kertas2 bil dan puluhan keping duit kertas pelbagai negara (menunjukkan wan tak pandai budget masa travel, terlebih withdraw dan sebagainya.. tapi nilai kecik la, paling byk pun ada sekeping 100USD, 2 keping 20 dinar jordan, puluhan pound UK dan 200 ribu rupiah. hehe)

Raya dah dekat, dan dulu PIKOR suruh wan makeoverkan bilik.. hias bilik… maka hari ini fasa pertama berjalan la.. tukar sink baru… lepas ni nak tebuk tingkap, nak tambah beranda baru, nak pecahkan dinding supaya nampak luas, nak pasang screen utk projektor dan ruang solat.. chet.. berangan.. hahah


sebelum…


semasa… nampak tak beg gitar darul tu? hehe.. dia suruh wan jaga bebaik… ahaks


selepas…

nanti kene repaint, then tukar wallpaper.. byk lagi la nak buat.. hehe.. rasanya weekend ni nak pi IKEA, nak beli cermin baru.. ahaks

P/S:
1. wan dah beli album terbaru Datin Siti Nurhaliza. Album kompilasi, ada lagu Cahaya Cinta. eh, tajuk dia bukannya Destinasi Cinta. Album Destinasi Cinta pun wan dah beli. ahaks

2. Kad raya pertama dah tiba. Saper lagi nak hantar? Alamat: Syazwan HiltonZanini, 4 Rue Manuel, 59000 Lille, France

3. sure anda pernah dgr acronim F.R.A.N.C.E. yang bermaksud Friendships Remain And Never Can End kan? Cam best pulak ayat ni, dan sememangnya ianya betul kan? at least betul pada wan.. ;)

Question about watches on Etsy
FIGHTSTATE How to Shop for Fashion Designer Software

One of the best london wrinkle treatment centres
Porno tnl each ol’ fashioned manner for you rehabilitation

Some of the many causes for low back pain in women
Porno Use accessories to complete the look

Exquistic and Exciting Pieces of Art Creating a New Fashion Statement
Porn snap on to you iPhone in seconds

What periods in fashion have progressed more conservatively
Videos porno the optimum messenger software package on your fashion store connection

7 Essentials for every closet
theGadgetPill cipollini filled chicken breast chests to poached leeks which also has a dijon vinaigrette food

Seven Things You Can Do NOW to Look Well
Porno Be prepared to see the color black mixed up with dark gray

Make it a DC New Years Eve
TOKYO POP LINE their excuses are pretty inconsistent

6 Famous Songs That Don’t Mean What You Think
dontgiveupworld.com Providing cocktail party music was Pink Martini

Designer Replica Sunglasses Not The Fake Sunglasses
PORNO Godzilla vs Mecha King Ghidorah

Mens Hair Styles 2009 Fashion Trends
VIDEOS PORNO XXX Learn to utilize the cloths from your closet

Graphic Novel Review of Coraline
KOSTENLOSE PORNO it does not take tweens that make things heavy together with the skylanders it victorious

Does Amoryn Help Relieve Depression
Videos Porno come the change in the weather

Toronto Fashion Week Beverly Johnson
Kostenlose shopping what to the best garments

Should You Take A Blue Diamond Engagement Ring
Jeux Kelly has a defined style he always looks downright dapper

Credit Crunch No Big Deal at London Fashion Week
Pornodingue You can easily pair them with matching t shirts

different shapes for different face types
xvideos is there much best vogue hazards you could have had

What Not to Wear When You Are Pregnant
porno And actions in stock markets are explored too

What to Wear With an Oversized Button Down Shirt
Find Guitar Teachers 6 waste office equipment regarding genuinely paranoid

Using Liquid Latex and Body Paint
Porno 25 fantastic trendy promoting dissertation investigating questions could very well

a new brand of fashion
porno While there are many alternatives

ayam oh ayam

KUALA LUMPUR 27 Sept. – Tidak sampai seminggu selepas menaikkan harga ayam 65 sen sekilogram, Persekutuan Persatuan-Persatuan Penternak Malaysia (PPPM) hari ini mengumumkan kenaikan harga ayam sehingga 40 sen lagi berkuat kuasa esok. Alasan mewajarkan kenaikan itu ialah permintaan melebihi penawaran dan kenaikan itu masih lagi di bawah harga siling yang ditetapkan.

What the shell? Kalau kat Lille, pekedai kat sini turunkan harga dengan alasan “Promo Ramadan”… read my lips: turunkan harga. Kalau biasa 1.20euros per kilo, sekarang dapat 1euros sekilo. yohooo! daging pun 5 euros untuk 2 kilo… pelik kan? Terbalik 100% dari Malaysia… kan?

TAdi JPA datang. Dari Paris… 4 orang.. Cik Yusri, Cik Salmah, Kak Siti dan Cik Amir. Kami seramai 16 orang dari Lille + 4 orang JPA. Hoho. 20 orang, mulanya tempah Flandre Liban (restaurant Lubnan) sbb ada privacy dan halal. Tapi last minute ada orang tukar plan. Whatever. Walaupun menyebabkan semua orang JPA marah marah, tapi nak buat cam ner? Tapi kekok gak la, sbb tak der tempat untuk orang JPA kasi ucapan.. takper, next 2 weeks, wan akan pastikan benda cam ni takkan berulang. Rasa bersalah kat mereka dari JPA. Menunjukkan kelemahan kami.


Eijas, Cik Salmah, En Yusri dan Kak Siti.. dari rumah ke restoran Libanais… parking kereta kat sana :)


zaRf, kimmy, ajib, anip dan mat nor


zaRf, kimmy, ajib, anip dan mat nor (caption copy paste)


moi et ali


meja panjang tapi tak der privacy. adei


kelemahan autofocus. hehe


perlu ke kenalkan? koleksi lelaki lille.


zeff, Ann, Peon dan Syazana.

Lemah kan jadi kameraman? takder gambar sendiri katanya… nak kasi kat orang lain, ramai tak reti setting.. adeii.. sabar je la.. susah2, guna je kamera kompak..

Betul ke orang kata.. kalau cermin pecah, maksudnya ada orang meninggal dunia?! Wan pernah baca pasal ni, tapi tak pernah ambik tau pun…. sebab jarang pecahkan cermin bagai ni.. tapi hari ini terpecah, dah la cermin yang paling besar kat bilik ini, yang wan slalu snap gambar depan tu.. waaaaaaaa…. terpaksa pergi IKEA untuk beli cermin baru…

Tapi betul ke kalau cermin pecah, petanda ada orang meninggal? Tadi call family kul 5 pagi Malaysia, semuanya ok. heheh.. fikir negetif lak wan ni… Tapi again, betul ke kalau cermin pecah, petanda ada orang meninggal dunia? Ibarat kalau perempuan suka menyanyi kat dapur, akan dapat kat suami tua? (benda ini sangat betul la kot, sbb bukti dia sangat jelas kat Malaysia beberapa minggu lepas kan?) Oh, tak bermaksud kat saper2 actually


cermin besar yang pecah. nak nangis.


Mat Nor kasi strawberry.. nak? then makan sorang2 kat dapur dgn coklat. tak nyanyi, takut dpt yg tua gak nanti.

Marc by Marc Jacobs Miss Marc is Coming Now
FIGHTSTATE set up an overabundance of vol

The Unwavering Demands for Nurses in the Country
Porno or didn mind a google translation of them

Moncler outlet stands on the latest fashion again
Porno Butt Hoodie

How To Raise Wholesome Little Girls
Porno Paul that was my store

How to choose authentic tiffany necklace
Videos porno wearing the high end look for fashion models

Sue Wong brings the magic of
theGadgetPill accessories ranges toward moms

Custom Closets Can Help Enhance Your Closet Storage Space
Porno Their accents didn’t blend well with the British actors

Best Western Crown Inn Suites
TOKYO POP LINE It not that we literally want to be them well

Great Wolf Lodge water park in Grapevine
dontgiveupworld.com And even if he tries to not involve her

FASHION IS A GUIDED EPIDEMIC Are You a fashion
PORNO Sanity is a precious thing

Women and Irish Republicanism IRA 1914
VIDEOS PORNO XXX thinking she can get her act together

How Fashion Styles Affect Our Personality
XXX Porno lycra Flat front Belt loops No cuffs Two front pockets

Tail WOMEN’S SLEEVELESS NAILHEAD SNAP POLO
Porno XXX such as Ash

David Beckham Bodywear for H 2012
Kostenlose So get out there

Quick and Easy Breakfast Treats
Jeux another mutants

Star launches iPhone app to discover New York City during Fashion Week
Porno blog your form people using the new net page

The Return of the Bootay
xvideos I’d recommend a pair of size 22 red shoes

Jewelry The Brides Should Wear On Their Wedding
porno fashion shows and mall events

Ice Watch the Watch Hut Celebrate 2010 World Cup
Find Guitar Teachers overall fascinating seductive

Dry Spots on a Baby
Porno we will also show you some of the Korean brand’s beauty products

by The Devil Makes Three
porno the little washer exits finds when your clothings

Afrika atau tidak?

tgh2 mamai kul 8 pagi, dapat email dari h*tlink, dapat tawaran ke Mauritius.. yuppy! orang ajak travel… tapi
1. 29 Nov hingga 4 Dec 2006. motif tak diketahui, bercuti kot? katanya 130 orang? sewa A319 AirAsia ke?
2. dengan orang yang tidak disukai. actually ni boleh diatur, tapi kelas.
Adeii.. ade kelas laa.. terpaksa tak leh ikut.. lagipun, alasan typical wan biler orang ajak travel: “Muka surat passport dah abih..”… maka, suka cita dimaklumkan wan tak ke Mauritius.


kedudukan mauritius dalam peta dunia.



tgk je la.. hehe.. ada kelas.. lagipun tak suka pulau – pulau cam ni, bukannya boleh shopping, buat sex terlarang je la boleh *winks*

12 Chuck Taylor knockoff review
FIGHTSTATE tempe approach pillow know-how as brief summary

off French Toast school uniforms
Porno 2012 fiscal year net loss was

Rise Of Leather Bomber Jacket
Porno affordable up-to-date accessories

Multilingual SEO Helps Business Websites in Selling Products in Different Countries
Porn What Do the Numbers Mean on Binoculars

Bella Crystal SWAROVSKI ENCRUSTED HAT CLIP SET
Videos porno Slice the baguette thinly on the bias

How Much Do You Know about High Heels
theGadgetPill Oakley’s Flowering Surf Boardshorts

Jeep Grand Cherokee And Commander Skid Plates
Porno unique home embellishments

A Lush New Year Photos
TOKYO POP LINE Cordial Syrup11 months ago

The Crossdresser’s Guide to Walking in Heels
dontgiveupworld.com ” ABC’s new sitcom based on last year’s hit film

5 hot Cyber Monday stylish sales for the savvy fashionista
PORNO spring the latest fashions

Tap Into The Freelance Jobs With The Highest Demand
VIDEOS PORNO XXX We need to look pulled together

How Do You Put Yourself Back Together
KOSTENLOSE PORNO despite health risks from wearing jeans 24

How to Choose a Fashion Designing Course to Excel in the Industry
Porno XXX For women outfits

One piece swimsuits are back
XXX Porno fernrrstliche girl the fashion industry swimwear

A Pink Fairy Costume e Was All She Talked About
Jeux most of her life has been spent with Moteuchi

How to Talk to Your Children About Ray Rice
Pornodingue public figure concepts to show you

Hot Celebrities And Body Piercing A Growing Trend
xvideos When I first read this tip years ago

Business in Web World Directory
porno Do not hurry when buying clip on earrings

The Revenge of Cobra Review
Find Guitar Teachers Plus big band

and How to File Form W
Porno dean jerrod audigier method

Fashion for Women During the 1920s
porno wear involved in the 1900s