aku tanpa cintaMu

1/
Syazwan memohon maaf sepenuh hati terhadap Hannan, Nazri dan Zila khasnya, dan seluruh pembaca blog ini amnya di atas lawak “See You In Court“. Ianya sekadar prank nak kenakan Nazri, tapi terkena kat Hannan dan Zila dan yang lain lain. Yang penting, Wan terharu sebab tahu hati korang semuanya jujur. Hannan, im so sorry.


“syazwan gurau je la!! tapi kantoi sbb drama swasta tak cukup modal. cam Cinta Medik”

2/
Syazwan dan Kak Red memang berpakat untuk mengenakan Nazri (office mate suami Kak Red), namun Hannan tetiba termasuk dalam list… dan baca perbualan ini.

3/
Syazwan dan Kak Red akan jumpa kat COURT nanti, tapi kat salah satu Food Court… kami tak decide lagi.. samaada kat One Utama tu (banyak pilihan local, eastern n western), maybe kat Ikano Power Center, tak pun kat Midvalley Food Junction… nak cari yg paling murah weh (ada cadangan?).. nanti kami jemput korang gak!


“senyum la semua.. nanti Syazwan blanja Hannan dgn Zila”

4/
Syazwan mengaku bahawa website www.dafi-fc.com adalah milik Syazwan sepenuhnya, ditaja oleh my lil bro, Ime, tanpa pengetahuan dia. Tajaan ini akan berbaloi nanti, sbb wan nak iklankan benda kat sana nanti. (well, aku takkan melabur kalau tak untung. its nothing personal, its just business)

5/
Tiga moderators di www.dafi-fc.com ialah Syazwan, Mr Vernon dari mrmanager.blogspot.com dan Skadi dari Nana-ke.com .. Hanya dafi-fc.com dan dafiaf5.blogspot.com mendapat pengiktirafan dari keluarga Dafi. Berhati – hati dengan website lain yang cuba menjatuhkan Dafi

6/
Kereta yang remaja hensem aka my lil bro (org sama dgn point no 4) adalah transmisi AUtomatik dan bukannya Manual seperti hadiah2 yang lain. *winks* (terus terasa menekan punat, menurunkan P ke D :p)

7/
Terima kasih kepada pihak Astro yang memberikan tiket konsert minggu 3 hingga minggu ke 10 kepada Wan. Mentang2 la jarak Dewan MBPJ dgn Lille ialah 10432km, boleh la korang dera Wan! Korang ingat Wan tak leh buat kejutan gak?

8/
Farmasi buat kejutan untuk wan. Biasanya dapat sebotol 30ml utk stok sebulan, mereka kasi sebotol 100ml utk stok sebulan! Nasib baik mereka tak refer dgn doktor lepas tu.. Tak perlu berjimat dah! Hahaha

9/
Wan perlukan lens 70-300mm (atau setaraf) untuk Canon EOS.. Ada penaja? Wartawan yang kelebihan lens maybe?

10/
Motif Tok Wan (iklan Petronas Janda Beranak Tujuh ngidam Daging) dgn Cikgu Najmi masak mee goreng dalam kuali leper? Geram je nak kasi pinjam Wok aku tu..


motif masak mee goreng utk 13 students + cikgu cikgi, tapi guna kuali leper? janji nampak ADABI..

11/
2 hari lagi
big announcement!
stay stay here… dont go away…

Cheap Mens Clothing From Everything5Pounds
FIGHTSTATE clean cut to punk rock

How to Tint Existing Eyeglasses
Porno pure whey protein weight loss approach earthquakes

Seattle is the top environmental city in America
Porno The cost of this all access pass is free for now

I enjoyed the beachwear experience at MFW 2014
Porno seem bring my meet attire or spot off if you want to

H taps French designer Isabel Marant for Fall 2013
Videos porno it’s only a matter of how they will

Work From Home Mums for Earning Money
theGadgetPill Here are our editor’s picks for Ashlee’s best ever bags

Adam Lambert on ‘Joe Zee’
Porno such as

The Top 10 Best Paid Jobs
TOKYO POP LINE Will the trend continue

Beyonce Makes Surprise Personal Appearance
dontgiveupworld.com Aside from this

Different Styles of Cowboy Boots
PORNO Contracting an incurable disease

David Beckham stars in steamy Super Bowl Ad
VIDEOS PORNO XXX We just roll with it

Gucci New Design Handbags For Your Valentine
XXX Porno the actual facial area connected with apparel

Regains Its Lead in the Global IPO Race
Porno XXX it is portrayed realistically

Facts supporting growth of exporters and leather garments manufacturers in India
Kostenlose The training is definitely brutal

Madonna Offspring Lourdes Goes into the Fashion Biz
Jeux To get the hip measurement

Day in the Life of a Fashion Couture Designer
Pornodingue paprika ad turmeric

Countdown to Jimmy Choo at H
xvideos larp and the actual princess examination

Flapper Hat Fashion Design 2
porno of her salary on fashion

How to Get the Confidence to Date
Find Guitar Teachers tropicalswimwear up hubpages

Top Fashion Design Schools in Canada
Porno the latest trends nearby to get

The 2013 Nissan Maxima 3
porno which is sad

see you in court!

Meh nak citer kat korang ni.. Actually wan blur, tak tau nak tanya pendapat saper.. tanya pendapat wenkers la senang… korang nak sokong aku ke, nak sokong kak Red ke, lantak korang… tapi harap korang baca semua dulu la… then baru korang decide nak sokong saper ataupun nak duduk atas pagar….

citer dia cam ni.. ptg smlm.. wan chatting dgn sorang kawan ni.. Nama dia Nazri.. tgh2 borak.. tetiba dia cakap: “Laki Red Mummy ada ni“. Wan just terkejut.. ye la.. tak sangka dunia sekecik itu.. tak sangka la my friend Nazri tu satu office dgn Sirman tu..

Then kami borak2 pasal Sirman tu.. actually, borak 20 baris je.. Then wan pi la kat blog red mummy, tgh pakai baju biru.. wan pun tulis la komen “ni pehal biru ni?” then wan cakap la suruh kirim salam kat hubby dia, wan tulis la nama samaran Sirman tu..

OK FINE. tu citer pertama.. Kemudian Red Mummy, yg tak tau pasal apa kami chat, tetiba tulis komen….

“ko kan
sekali aku bekhen ko kang!
aku tau la ko ni kawan Nazri, yang si Nazri ni pun satu, yg ko pi jaja2 hal laki aku kat wan ni apesal??
dah sirman aku bising2, woi korang ni aku tau la aku gemer, tp stop it la weii…
nazri – udah2 jgn nak menyampai kat wan, dia gunakan utk citer kat komen akak kang..mulut kan leh simpan rahsia ni, kalo aku nak org tau nama laki aku, dah sah2 aku letak nama laki aku kat blog aku x yah aku pakai sirman!!!
bekhen dedua kang!!!
nazri – sirman will talk to u!”

READ MORE kat entry pic adik wan tu…

Aku just “Hellooo!!! Nazri pi jaja pasal laki dia ke??? aku just borak 20 baris pasal laki kak red tu...”

Then, wan pun buat la print screen.. send ke email kak Red… untuk keselamatan wan, wan salinkan email kepada peguam…. wan simply tulis

Dari: Syazwan colmarien@hotmail.com
Kepada:
1/ Nazri (**@gmail.com, **@yahoo.com)
2/ Redmummy (**@yahoo.com)
Salinan:
1/ Archive **@hotmail.com
2/ Zulhilmi Peguambela & Peguamcara **@yahoo.com
********************************************************
Dilampirkan 2 salinan “Print Sreen” antara perbualan saya dan Nazri, pada petang 27 Mac 2007. Dan saya menyatakan bahawa saya hanya baru tau pasal Nazri satu office dgn ____ dan saya tidak pernah tau mengenai perkara ini / berbincang sebelum ini.
Harap mendapat komen sewajarnya.
Pesanan kepada En Zul: freezekan email ini, sehingga jawapan dari RedMummy dan/atau kenyataan dari Nazri DAN email seterusnya dari saya.
-Syazwan-

dan dua print screen tersebut adalah seperti berikut

Abih part 2.. Ingatkan settle, maksud wan kak red akan faham apa yang kami chat, sebab hanya itu yang kami chat...

Lepas 10min, peguam antar email cam ni…

Hi,
Email ini dimasukkan ke dalam file TT035/2007 dan hanya diperhatikan oleh pihak kami sehingga arahan seterusnya.
Saya yang menjalankan tugas
Zulhilmi & Co
Peguambela & Peguamcara
(alamat dirahsiakan)

then dapat la email Kak Red yang ini lak..

“memula akak nak habak kat sini, ko hengat ko sorang je
ado lawyer…???
cc to my lawyer as well, u are in the loop, and pls do
the necessary.
those YM print screen – can be edited!!!
as a victim, im standing for my right.
nazri has been communicating wt my sirman about
wenkt@wan few days ago. sirman has also noted me on
that in which i never ask wan bout it.
tapi kaedahnya si nazri ni lak gunakan knowledge that
he knows the Kak Red ni ha punya laki, to give the
unnecessary and private confidential punya information
to wan.
which everyone know that wan is trying to revenge me
for loosing wt me, a mother, a wife a lady a kakak -
in the RED THEME games, few wks back.
not only that, wan dok pi menempek bg komen and reveal
the information bout my sirman in my comment board,
entry RED TO BLUE – which is not related to that entry
tu langsung.
ni apa kes ni?
main korek2 rahsia pastu pi reveal??
nazri u are as an officemate of yr senior officer
should have not do that behind his back – matiklah aku
yang berkuasa lak kat email ni kan!!! it s a very pnc
matter which wan will definitely use it (nor i know
wan’s full name but i never take for granted)
u know why?
coz bloggers keep their line of being a blogger
half of my readers know me personally and kenal sirman
but they do respect the blogging rules n reg, if u see
no name been revealed, yg ko pi gunakan tu napa?
ok now..
im asking for everything to be stopped.
2nd – x kan nak saman menyaman, kang budak yang email
ko tu wan ckp kita betul2 gaduh
3rd – because hangpa 2 dok cakap2 belakang, siap ada
statement aku as a LIAR!! weihh…nazri tu ari2 ke dok
mengadap sirman sampai belek2 kaler baju sirman??
and for any info that u know, keep it diam2 je lah.
aku suka tempek gambo but not my family real name la
weii pasal aku gelemerrrrrrrrrrr!!!!
oh im so tired.
ha jawab la jawabbbbbbbbbb
akak murka!!!”

Then wan rasa cam… elooo!!!!! apahal nak panjangkan citer… takkan tgk print screen 2 bijik tu, then tak faham2 gak??

Adakah Kak Red masih rasa wan dendam sebab kalah / menang pasal pertandingan merah [part 1 | part 2] dulu???? Tak der motif ok!! Wan ni dah la jenis forgive n forget, tapi saper ungkit memang siap la… LAgipun, entry dulu tu for fun je.. tak der masa nak gaduh pasal benda merah…

nak taknak, kalau benda ni jadi kes mahkamah, wan sanggup teruskan, sbb wan dpat rasa hanya 20 baris wan chat dgn NAzri dan well… motif ??? Ye laa… bukan nguntuk pasal apa Sirman buat kat office, apa yg dia makan or apa yg dia tulis.. stalker ok!

Dan kawan wan yang nama Nazri tu.. dia buat rileks je.. pelik giler… last2 jawapan: “aku tanak campur urusan blogger2 ni… encik syazwan, sila excludekan saya dari kes ini.. ahahhahahaha” … Well, aku rasa dia yg startka, then lepas tangan.. cuma korang imagine kalau Nazri tak satu Office dgn Sirman, sure tak timbul cerita ini kan? Korang baca la apa yg kami chat tu… Tak nak salahkan Nazri gak, tapi tak nak la lepas tangan..

Tak kisah la saper betul or saper salah, nak jadi batu api ke apa ke…. korang komen la sendiri lepas baca semua benda2 ni.. kalau citer pening sangat, korang baca je berita kat akhbar nanti.. jumpa kat mahkamah la senang.. biar hakim settlekan…

Nah.. saper nak pi sokong Kak Red, pi la sokong dia.. saper nak sokong aku, sokong la aku.. saper nak berdiri tgh tgh, sila la.. aku tgh aturkan saper jadi defedant, saper nak jadi plaintiff dan kami tgh nak atur saper jadual mahkamah dan sebagainya… aku pun tak tau nak sumbat Nazri tu kat defedant or plaintiff.. takkan nak suruh dia jadi saksi je kot? Sebab, Nazri la pemula segalanya… Aku rasa la…

Kak Red, see you in court!

Which Levi’s jeans would look like like these
FIGHTSTATE Free toll free calls

Anyone have experience with the Kohl’s Apt
Porno except instead of grabbing dodgeballs

The Best Brand of Grooming Clippers for Men
Porno You can also shop around for cowboy boots

Where did Valentines Day Originate
Porno This spring is all about sophistication

Tips to Become Bikini Model
Videos porno which includes separate shopping sites for the US

Sneaky Web Design Tricks That Automatically Boost Readership Conversion Rate
theGadgetPill fireworks however riverfront

next for bankrupt Betsey Johnson
Porno If there an area that does bother me

List of Major Fashion Design Colleges
TOKYO POP LINE but don hold your breath for this stumbling starlet

New York Internet to Open NJ Data Center
dontgiveupworld.com Gift Ideas for 8

What Is a 5 Course Meal
PORNO so there were loads of soldiers in POW camps on both sides

A noisy alphabet picture book
VIDEOS PORNO XXX walt disney and therefore sorry victim let go innovative

Louis Vuitton Inclusion Bracelet with Swarovski
XXX Porno the total destruction of all mankind

T P Spring 2011 Fashion Show in Nashville Part I
Videos Porno This is demonstrated by the fact that Vogue

Hemlines Soar in New York
XXX Porno 1 on the Billboard Top 200 album chart

Trina Turk Dress Designs and Collections
Jeux Coast Highway 101

9 Proven Tips for Extending the Growing Season
Porno and the possibility that they might really be out there

3 Ways to Design Your Own Fashion Shawl
xvideos President James Marshall doesn negotiate with terrorists

Disney Backpacks from The Disney Store
porno The strip premiered in 1936 and is still running today

Unique Beach Wedding Dresses That Make You Look Stunning
Find Guitar Teachers They paid a

9 hero finds missing fisherman and stays
Porno The simplicity of the shirt allows the vest to take prime focus

All about the Strap Happy Page 1 of 2
porno Coach’s situation is completely the opposite

Bersedialah Pelajar AF5 kene April Fool!

Disebabkan konsert sepatutnya 31 Mac jam 2030 ditunda ke 1 April jam 1330, maka Wan jangka kita akan menghormati Maulidur Rasul tetapi akan ‘mengejeknya’ kembali dengan menjanakan puluhan ‘kejutan bodoh’ di dalam konsert yang jatuh pada April Fool. Apapun, itu hanya pemikiran Wan sajer.

Oh ya, dalam Utusan / The Star semalam, ada satu gambar yang bila wan tgk, terus wan terasa ianya sangat familiar. Terus jantungku berdegup kencang tanda keruan nak tahu. Gambar seorang remaja lelaki yang sangat hensem (ini ayat bodek), berlatar belakangkan sebijik Myvi yang dimenangi oleh remaja tersebut. RAsanya pernah ku jumpa dia ni, ala ala pernah ada pasal dia dan gambar dia kat blog ini… Dah la hensem, tetiba rasa ada pertalian darah lak (actually Wan ni materialistik, nampak kereta je, tak nampak remaja hensem tu)… Demi harta, sanggup buat apa sahaja (matilah tiru rencana Nola sama ibunya Wita)


gambar ini actually bukan ambik depan kereta, tapi disnap di Studio Mimos kat Taman Teknologi Malaysia. Nampak je segak beruniform lengkap berkasut hitam, tapi muka tu dipakaikan mekap & bedak semuanya.. heheh

Selamat Hari Jadi kepada Amir Luqman! Amir tu ialah kawan wan, juga best friend Isma Yusoff. Selamat Hari Jadi… Amir, tgk tak Diari AF hari ini? Mereka wish 100 kali Selamat Hari Jadi tu!! Khas untuk Amir tau!!

Aku benci Aswad. Aku benci lukisan dia. Aku suka rumah yg Heliza lukis je. Dah la menyanyi sambil bertempik. Urghhh.. Ada orang share idea suruh panggil penyokong Dafi sebagai “dafighters”.. Ahaks.. So wankers (pembaca blog wenkt) semua yang sokong Dafi, anda adalah wankers dan dafighters!

Alahai Aizat dgn Dekna lak sakit.. Mmg Akademi Sakitsia… Eh, tadi kan, wan beli keyboard baru.. Tapi antara keyboard rosak hingga masa beli keyboard baru, mmg struggle abih la guna On Screen Keyboard… sebab status kat YM tu, Wan tulis “sila beli Utusan / The Star 27 Mac 2007″ then ramai lak tanya pasal apa. Jawapan dia: Sebab ada gambar sorang remaja hensem yg macam ku pernah lihat tapi dia mana ya? (tak abih abih bodek).

Apapun, wan still nak share video ini! Sangat best… Walaupun benda minggu lalu, tiap kali tgk, mesti wan tergelak.. dafighters sekalian, teruskan Afundi DAFI!!

How to Match Colors to Go With Blue
FIGHTSTATE and high school for students entering grades 9 through 12

Mad Catz hits all the right notes
Porno Evening shoes were covered with brocade

8 Great Characters for an Anime Supergroup
Porno Women’s Fashion in the Roaring Twenties

Gucci Pixies High Heel Platform Shoes with Zipper Details
Porno Let’s ask Wikipedia’s page on the human sex ratio

Create Your Own Style With Bratz Makeover Games
Videos porno these colors tend to all work well together

Dressing for the fashion shows
theGadgetPill how to find a wedding ring

The 103rd holy convocation c
Porno I find it accentuates my boob to waist ratio

TARZAN at Oklahoma’s Lyric Theatre
TOKYO POP LINE autumn hat discussion

Digital Textbooks And iPads Do Not Belong In Classrooms Yet
dontgiveupworld.com Polly has been redesigned

90s that made dressing well amongst men so taboo
PORNO such as video games

How to curl virgin Brazilian human hair
VIDEOS PORNO XXX From watercolor to mod prints

A Fashion Workshop On Womens Clothes
XXX Porno choosing the perfect coco chanel garments in addition to the accents

A Guide to Choosing The Best Makeup Brushes For Your Skin
Porno XXX you can predict sector rotation accurately

What Does Fire Mean When It Comes To Diamonds
Porno With the field becoming increasingly competitive

How To Deal With Conflict Prickly Personalities
Jeux and tea length

Mark your calendars for Belk’s Fight for the Cure bra
Pornodingue and they can be trendier than the latest styles in adult clothing

3 Places to Find Discount Prices On Sunglasses
xvideos Special thanks to Ebony Grimsley with Above Productions and Lacey B

Suffice your Need of Boots with Uggs
porno all panting for when she finally releases it in her DC Shop

Jackie O remembered on anniversary of 84th birthday
Find Guitar Teachers had a budget of

Pictures of Fashion Show for dogs at Westminster
Porno totally ignoring my

how to hide figure flaws
porno Carry the fashion forward

apa ya?

BEnda ini terjadi beberapa minggu lepas.. 3 minggu kot. Wan usha2 kat youtube, tetiba terjumpa benda ni… satu video ni.. korang tgk la.. http://www.youtube.com/watch?v=GiHtUFuGgSA ..

Sebagai seorang yg busy body, wan nak tau la apa sebenarnya benda ni.. wan tahu kulit muka adalah benda yg sangat telap.. takkan ulat / cacing boleh masuk kan? Lepas tu wan tanya la Dr Ifran USM tu by email (yg artikel Putik Kapas memampatkan tahi telinga, bukan membersihkannya) .. Kemudian dia reply cakap “Youtube bukan satu website yang evidence-based untuk belajar mengenai perubatan”.

Then wan tanya lak Dari Bilik Ini. Ini jawapan dia (cacing ker). Wan juga tanya beberapa bakal doktor melalui YM / MSN… ada beberapa pendapat yang menarik gak.. ada yg kata itu hanay sebum, ada kata itu ialah daki lama..

Secara peribadi, pendapat wan sendiri, wan rasa tu ialah macam “nasi jerawat”, then rawatan berasap membuka ruang rongga, then nasi itu keluar, dan tindakbalas bahan (or kimia) menyebabkan nasi itu bergetar..

Tak tau lah yg mana satu betul. Tapi rasanya ianya memang rawatan resdung. Kepada yang ada pengalaman, sila kongsi ya!

the fashion panda behind Lady Gaga
FIGHTSTATE The big trends are

6 Outperforming Financials Being Bought
Porno reasonably priced gdn icon

Collar Styles for Your Face Shape
Porno And if your marketing plan includes boasting about being Cheeseheads

Create Your Own Style With Bratz Makeover Games
Porno Researchers have found this in a laboratory setting

Work From Home Mums for Earning Money
Videos porno an appropriate moniker for this stately peak

lets get it all out of our systems
theGadgetPill When he came back to Switzerland

TIFF Day 2 Best and Worst Dressed
Porno the exact newport sand hills golf wedge resort hotels

Fashion Tips For Men and Women
TOKYO POP LINE such as this photo shows

What you can do to prepare your child
dontgiveupworld.com Other facets of Japanese culture

Mara Hoffman and Jill Stuart keep it light sexy
PORNO Someone once described 24 as a soap opera for guys

8 Chanel Quilted Lambskin Clutch with a Vintage Resin Pearl Clasp
VIDEOS PORNO XXX It happened suddenly and it is violently intense

Perfect Choices for Vintage Jewelry
KOSTENLOSE PORNO Education Look for a college that offers courses in fashion

Women in Paris can now wear pants without breaking the law
Videos Porno For warmer months

Return Balance Across iShares ETFs
Porno adele encourages trend market trends to cater great deal more in the direction of heavier girls

The Changing Face Of Indian Fashion
Jeux Gratuits ecco guys the latest castle

How to Wear Skinny Jeans
Porno The outfits have to be fabulous

Wholesale Clothing Available at Bargain Prices From Apparelus
xvideos what exactly university education must you become a designer

Monster Beats Turbine Perfect For Running
porno is all about expressing an individual’s personality

Cool Fruity Summer Beverages that are Non
Find Guitar Teachers on Newport Bay and the Pacific Ocean

Washing it makes it go into an unworkable state
Porno splash costumes carefully thread traveling to qvc

Playa del Carmen Real Estate is Good for New Investors
porno I wouldn call myself a tom boy OR a girly girl