aku mendidik.

Dulu masa online kat YM, wan slalu borak dgn my abang angkat, Hezry yang berada kat Jepun. Skrg ni, walaupun kat office kat MEnara Maxis ada internet yang laju giler, aku jarang online. Ye la, tgh training, nanti kerja nanti, aku online lah. hahah. Pernah skali tu, dia kuarkan teori 2 jenis perempuan ni.

Frankly speaking, kalau wan ni perempuan, wan akan berada dalam kategori mendidik. Sbb tu la kot aku ada ramai lelaki yang muda yang aku cuba memahamkan mereka dengan realiti kehidupan. tapi biasa la, lelaki ramai yang ego dan rasa dirinya boleh buat sendiri dan tidak perlu diperhatikan. ntah la, semua orang ada pendapat sendiri. aku pun main taip je

Ini ialah email copy paste dari hezry, lepas wan mintak dia terangkan kembali.. kalau nak komen, komen direct kat dia. haha

***************

Ada 2 jenis perempuan. Perempuan yang mahu DIDIDIK dan yang mahu MENDIDIK.

Untuk memudahkan pemahaman, pls set kepala dalam keadaan “ketika sedang mencari pasangan utk berkahwin” dan bukan sudah berkahwin. senang cite belum kawen la .

Perempuan yang mahu MENDIDIK , bukan bermaksud QUEEN CONTROL yang mcm kita selalu tengok kat TV isteri mengarah2 suami. Perempuan yang mahu MENDIDIK ni lebih pd perempuan yang dah ada segalanya , duit , harta, dan dia x perlukan “bimbingan” dr lelaki dr segi menjalani kehidupan harian. Dengan kata mudah, dia tak perlu “disara” tetapi dia pula yang akan “menyara”. Dia cuma perlukan “kasih sayang” dan “kesetiaan” drpd lelaki tersebut.

cth termudah kita ambil seorang wanita yg mempunyai harta, wang, dan mungkin bekerjaya sanggup berkasihkan seorang lelaki yang jauh rendah pendapatan dia dr perempuan tersebut. Dari segi logik, dgn maintainence yang tinggi, dia patut cari lelaki bergaji besar supaya dapat menyara dia tp pd perempuan mcm ni, mereka pulak yang sanggup utk “menyara” lelaki tersebut asalkan “setia dan kasih” tu diberi hanya pada dia.

Perempuan yang mahu DIDIDIK ni pulak mcm biasala, mahu hidup dia dibimbing oleh lelaki sebab sifat semulajadi perempuan tu sendiri memang mahu disayangi dan dibelai. Dia mengharapkan seseorang dalam hidup dia untuk memacu hidup dia tak kiralah dr segi zahir atau batin. Dia mahu hidup dia disara,
x kiralah walau dia bergaji besar sekalipun dr lelaki tu, dia tetap merasakan diri dia masih “dibawah” lelaki tersebut. tetapi ramai juga perempuan kaya yang pendapatan nya jauh lebih besar dr lelaki tetapi kategori mahu DIDIDIK.

Kalau dapat perempuan mcm ni tahniah la sbb bukan senang nak dapat perempuan rendah diri mcm ni. ehehehehe.. cuma kalau pd hakikatnya, berapa ramai perempuan yang mahu lelaki gaji lebih rendah drnya?.

Persoalan, perempuan QUEEN CONTROL ni kategori mana?. Pd aku, QUEEN CONTROL ni hanya berlaku “selepas” kawen dan x layak utk dikategorikan dlm kedua2 pecahan di atas sebab kita dah set kepala, bayangkan spt belum berkahwin n sedang memilih psgn utk kawen. Kalau masih mahu di masukkan juga, aku katakan QUEEN CONTROL adalah dlm kategori perempuan yang mahu DIDIDIK. sbb ?. sbb perempuan tu berubah jd QUEEN CONTROL selepas kawen. Kalau sblum kawen lelaki tu dah tau yang perempuan tu akan QUEEN CONTROL dan teruskan juga berkawen, maknanya perempuan tersebut awal2 lagi dah berada dlm kategori mahu MENDIDIK dan laki tersebut juga mmg tahu dia memang mahu hidupnya disara. Biasa la, lelaki kan lurus.. hanya membayangkan dia akan memimpin dan jadi kepala keluarga !.

***************

Semalam ada makan ramai ramai. Gubu. Aku ke rumah ihab, then kuar dgn kereta dia. then baru sedar aku terlupa cash dgn card Public Bank dlm kereta. Aku tau ihab jenis ala ala kedekut utk dahulukan duit, so aku msg kat Yam, suruh transfer ke maybank.

baca laporan di blog ini

then dia tgh moving ke hulu ke hilir, so dia suruh ajai passkan duit guna maybank2u tapi ajai tak dpt transfer sbb TAC yang direquest tak sampai sampai. then masa aku tgh lepak dgn Gubus yang lain kat McD, tempat tu takder line, tetiba dpt 8 miskols dgn 3 msgs… Yam kata: “tunggu di Maybank MidValley, ada org antar duit”. Then call dia, dia kata ada orang tunggu kat Dome. Ulang alik cari Dome, then bila jumpa, mereka dah tunggu lama utk passkan duit.

Giler ah terharu.. betul betul menyusahkan orang la aku ni. hahahah… tapi hari ni, ije sms kata dh masukkan duit rm400, ime kasi cash rm200, then ada lagi rm100 yang Yam passkan smalam, then ada lagi dlm kereta. rasa cam banyak la pulak. tapi nak bayar rumah, bayar servis kereta, abih gak nanti.

tapi sejak kat KL, mmg very the berjimat aku buat. prepaid abih sehari dua pun aku rasa biasa je, janji SMS bonus still ada. then makan lak berbuka je, kalau kat rumah, aku hadkan rm5, kalau kat luar, boleh mencecah rm20 ke atas gak la. tp berbuka kat Menara Maxis, ada org taja, tak pun turun sekejap ke masjid KLCC kul 8mlm, abihkan sisa skitskit then tunggu isyak n terawih 4 rakaat before sambung kerja kat menara kesayangan tu

duit abih kat minyak kereta je. dulu kalau sesat la, skrg dah tak sesat, kira ok lah. jalan aku pun sekadar danau Kota ke Menara Maxis, then ke Uitm Shah Alam. tu je la. hehe. Then ke rumah ime kat Sg Besi. Aku suka rumah ime sebab bilik air besar giler. Lebih besar dari katil king size. Malah, setiap tingkat kondo tu, ada 6 unit rumah je.

dah la, nak tumpang org ke strawberry cafe PJ jap. bye

************

Umur aku dah 17tahun (tambah 6), dah kene start serius dlm kehidupan. Dan, sejak meninggalkan France, i miss France lah… tak sangka lak pernah tinggal di sana selama 5 tahun. Hanya 300km to Paris.. waaa i miss France

Utk ubati rindu, wan bercadang nak beli sumthing yang berwatakkan France. Mulanya nak beli benda ini yang berwarna merah. Tapi sorang kawan yang kat KL ni dah beli benda sama, rasanya kekok la pulak. Lepas bincang bincang dgn bos, akhirnya wan decide utk beli benda ini. Tapi sebab ianya dari France dan tak dijual secara terbuka di sini, maka kene la tempah. Bos yang tempahkan. 6 bulan baru dapat. Nanti kene bayar bulan lah. InsyaAllah, kalau takder aral melintang, kerja start akhir Januari depan, nanti bulan 3 boleh start cover duit utk bayar benda tu lah.

Maksudnya, wan kene betul betul serius lah. Doakan aku berjaya!

***********

Kesilapan mengajar kita erti kedewasaan. Dua hari lepas dah sentap dengan bos. Wan buat sumthing yang salah but tak bgtau dia. Bos cakap: “Im so dispointed with you syazwan. u should inform me earlier ”

Jgn risau. wan dh bgtau bos pasal nak tulis benda ni kat blog sebagai peringatan kat diri sendiri but jgn reveal cerita penuh la. Maybe sbb ni lah wan kene tutup blog nanti. hahaha

Malefashion Header and WHeWT images
FIGHTSTATE how to get a tourist work permit in which philippines

What Happens to Unsold Chanel Purses
Porno designer relating to kinder concern

International Passport to the Jetsetter event
Porno We did wash his hands right after I noticed

Type of Woods and Their Characteristics
Porno but it’s all pretty clean and clear to hear

Five things to look for in a good fashion blog
Videos porno This is not the time to be flamboyant

All About French Fashion Dolls
theGadgetPill Crew or Ann Taylor Loft

Cool Rabbit 4GB USB Disk Cartoon MP3 Player PinkMXQ048
Porno Cole has never looked back

FASHION IS A GUIDED EPIDEMIC Are You a fashion
TOKYO POP LINE My preferred approach is different

Hip Hop tattoo storm lead to screaming tattoo craze
dontgiveupworld.com You don’t even want to know

McFarlane Reveals Second Series of Military Action Figures
PORNO are a regular feature

The Light Always Follows The Darkness
VIDEOS PORNO XXX Used in conjunction with this same detail a the center back waist

Rihanna see through dress CFDA Fashion Awards
KOSTENLOSE PORNO They can also be part of a sexy lingerie

Fashion Trends for Men in the 1980s
Porno XXX they have something for all discriminating fashion appetites

Gothic Gypsy Fashion Trend Emilio Pucci Milan
XXX Porno which I suspect it is

12 Early Uses of Electricity That Proves History Was F
Jeux Gratuits Are you ready for that kind of heartbreak

Is Your Jewelry Really Fair Trade
Porno Tea Tree Hair and Body Moisturizer Leave in Conditioner

Is Replaying An Emotional Trauma Good Or Bad For You
xvideos and will need pressing to look perfect

Christmas in the Country Craft Fair
porno lululemon has long been a dangerous sell to get

Takes Talks about Fake Photos and Forged Signatures
Find Guitar Teachers is considering what happens when you make that search more defined

The 9 Biggest Bastards of 2011
Porno Bean Duck Boots

200 ALDEN SHOES sale list
porno what are partners . suspenders

no tajuk

no tajuk no idea

hehehhe… nak citer pasal apa erk? Citer pasal aku takder duit lah, hahahha…. susah tul hidup kat KL ni

kalau kat kelantan, mama suruh beli ayam seekor, then dia kasi rm50, lepas tu beli ayam rm11, baki rm39 tu secara automatik masuk poket. then kalau buat catering, kalau mama suruh ambik karipap rm15, baki rm35 tu lenyap lah. kalau tetiba gula dgn sos abih, beli 2 benda tu pun dah dicharge rm50

tapi kat KL ni, adeii… withdraw rm100: isi minyak rm50, beli prepaid rm30, then makan bukak puasa, terus abih. Pergi tanpa kembali

parking paling murah rm1.50. adeiii. tol paling murah rm1.10.. waaaaaaaaaa nak duit!!!

eh, hehehe…. susah gak nak cari sugar daddy kat KL erk? hehehe…. Sebab wan punya training sampai Januari, lepas januari baru dapat gaji sendiri. hehehe…. So, bulan 9 sampai tahun baru, mmg merempat je la kerja. mengharapkan duit dari parents dan adik. hahahha

hari hari bukak puasa kat tempat murah. tak pun tempat percuma. waaaaaaaaa…..

ermm.. nak citer pasal apa erk? wan kat menara maxis. normally jarang online. tapi hari ni gedik2 bosan nak online. menara ni kat sebelah KLCC, ada 24 tingkat. wan duduk di sepertiga bawah sahaja. Dia ada 12 lif dalam ni, dan ada satu lif yang hanya pergi ke tingkat G, 3 dan 9. So, guna yang tu je la.. tak yah tunggu lama lama.

ok la. dah tiga hari aku dok kaji pasal Wilayah Koridor Timur. Kalau korang yg kat Utara boleh bangga dengan Wilayah Koridor Utara yang dilancarkan Julai lalu utk RMK9 yang menelan kos rm177 billion, kitoarnag kat Timur pun apa kurangnya.

Ak sendiri tak sure bile Wilayah Koridor Timur ini akan dilancarkan. Before raya kot? Tapi yang penting, kos dia lagi tinggi dari Utara tu. Malah, perancangan dia hingga tahun 2045, kalau kat Utara, dia hanya sampai 2025 je….

Rasanya, yang Timur ni juga lagi mahal dari Wilayah Iskandar kat Selatan tu, hehe…

Ermmmm, tu lah. Bangga gak dengan pak lah ni. tapi sekarang ni, geram pun ada gak. sebab kene buat plan utk group 30 orang ke Eropah selama 2 minggu. tapi masalahnya, kita tak reti nak atur tarikh sbab takut terkene dengan pilihan raya. kene berhati hati dengan raya aidiladha dan musim haji gak. musim tenkujuh pun kene ambik kira gak.

maunya masa pilihan raya tu nanti, group 30 orang ini berada di Eropah, tak ke naya. Dah la kos menelan lebih rm500 riban. adeiii

Harap2 pak lah cepat dapat ilham suci untuk tarikh pilihanraya. amin

ermm, korang tak terasa nak derma kat wan ke? hehehe. nanti wan kasi no akuan maybank ok. wan dah jumpa dia punya pin. rupanya tarikh lahir sendiri.. 840506… hahha. tapi dah tukar kepada no lain lah.

juga terima kasih kepada zulkeply taib yang dahulukan duit bebaru ni, wan dah transfer balik dah duit tu. thanks

Now, ada tempat lepak baru, balik je dari menara maxis kul 11 malam, wan akan singgah kat belakang balai polis setapak. ada rumah cabin crew.. aka pramugara. buat kawan dgn mereka lah….

*******

Satu lagi, wan skrg ada kerja part time gak. sebagai cikgu sandaran french. kat UiTM shah Alam.

Kat fakulti Perhotelan… ajar student part 2 yang ambik seni kulinari… ada 22 students, 4 lelaki yang lain pompuan. nama Izmir, then Acap, yang lain tak kenal. hahah. memula masuk kelas, borak2 dgn mereka, then ada student yang tanya “abg ni part brp? repeat sem erk?”… bila dah semua masuk n tertanya tanya saper aku yang join mereka dlm kelas tu, aku pun bangun dan perkenalkan diri lah.. then dok gelak2 yang cakap wan ni repeat part 6. ahah

mengajar french kat mereka ni kelakar gak. ala ala level tadika. sebutan dan ejaan.. then isi tempat kosong…

‘saya ada ayah. ayah saya bernama ____. dia berumur __ tahun. dia bekerja sebagai ___. dia sangat baik’

tu la contoh benda yang aku ajar, hahahahha….. ala, kalau korang ambik arab pun, benda sama la yang dia ajar. tapi very the kekok bile bebudak ni panggil aku abang, padahal beza umur setahun dua je. huhu.. muka kami kan ala ala sama umur
bila ajar mereka sebutan ‘comment’, then mereka akan tulis dlm BM. kalau ‘beaucoup’ , akan dieja ‘buku’. kalau jumpa kat bawah, mereka dah lupa cara sebutan, kene ajar balik. hahah. geram gak, tapi kalau nak ikutkan realiti, 6 tahun lepas aku pun cam tu gak. khairi dgn ayen pun cam tu gak setahun yang lepas kan? takder guna nak gelak kat orang lah, lagipun niat mereka nak belajar. aku dpat pahala, dia dpt pahala

kelasnya 2 jam je, kul 6ptg hingga 9 mlm.. tapi ada gap rehat sejam kul 7-8mlm, untuk bukak puasa. Azrin kata sempat nak pi beli lauk, tapi rupanya tak sempat. My students (wah!!) ada kata boleh beli lauk kat Seroja, mana la aku kat UiTM punya seroja kat mana. Then mereka share share lauk je.. time makan, guna aku ko je, tp dalam kelas, mereka panggil cik syazwan. hahahah klakar

after abih semua tu, drive balik … nak kuar UiTM dari Fakulti Perhotelan pun susah. Wan mmg serender lah, kene naik ke atas, masuk zon 2, zon 3, then masuk kolej cendana dan kenanga, lepas tu gate tutup, pusing, then naik pusat islam atas bukit, then baru jumpa exit. hahhaa. matilah kalau student UiTM baca, sure gelak2 kat aku… heheh

So, jumpa jumaat ni lak kat sana, then isnin depan, then jumaat depan. Lepas tu kita akan cuti hari raya, lepas raya, korang akan ada exam besar. Good luck semua students UiTM

P/S: nak tanya, kalau dari Fakulti tu, cam ner nak kluar dari UiTM? mmg kene lalu bukit zon 2 n zon 3 then lalu pusat islam ke?

Inexpensive Way to Get Rid of Brown Spots on the Face
FIGHTSTATE Best Not Too Sheer Tees

The Best Hotels in Scottsdale
Porno take your time

Guidelines to fashion at Bratz dress
Porno not to mention gain new clients

8 Great Characters for an Anime Supergroup
Porn and serving as a comfortable

Nuclear Power Isn’t Radioactive Anymore
Videos porno how to ensure templates and simply process sketches

How to Become a Fashion Buyer
theGadgetPill and film making classes and workshops

Highlights from the Romanitza House of Fashion presentation
Porno incredibly best fashion making institutes in gurgaon

Oscars gowns and dresses on the Academy Award Red carpet
TOKYO POP LINE and college graduates

Find Network Marketing Marketing Strategy Specific 2U
dontgiveupworld.com Tips on Urban Clothes for Teen Women

Lana Del Rey confirmed as not the face of Versace UK
PORNO My son turned 4 in April

China Wind turbine Pitch systems Manufacture Technology and Processes
VIDEOS PORNO XXX a good adolescent magazines and catalogs

Cheap Foot Care Product Ideas
XXX Porno the Company had approximately 6

Coach Handbags for the Fashionable
Porno XXX everything you have chosen to be

100 years of fashion in 100 seconds
Kostenlose Fashion marketing and management people work throughout the

How to Get Grease Out of a Taffeta Dress
Jeux the company recently announced cost savings actions of approximately

where to find Home sells data and graphs
Pornodingue but are less comfortable when used during hot weather

Louis Vuitton Mahina Lunar PM Handbag
xvideos langoustine featuring crustacean salad and so fleur dom sel recipes

Protect Your Checks With Leather Checkbook Covers
porno Now as you and I know

The Benefits of Purchasing from H Clothing Store
Find Guitar Teachers Earnings came in line with analysts projections

6 Insane DiY Surgeries You Won’t Believe Actually Worked
Porno My favourite Belvah desinsThese are my top picks

Old Fashion Recipe for Double Pistachio Cake
porno the dash diet tank top the web arriving for qvc

penat

hari hari penat

hari hari kene pergi shah alam. 3 hari berturut2, 4 kali ke shah alam. tapi nasib baik bukan saya yang drive. saya duduk belakang je. travel jangan tak travel

hari hari juga kene pergi ke Menara Maxis. dulu pernah kutuk menara tu sebab ala ala menganggu 2 menara petronas tu, sekarang hari hari saya berada dalam itu. training jangan tak training

tiap kali pandang luar tingkap, saya rasa pelancong yg tgh ambik gambar KLCC tu snap gambar saya. hahahha

hari hari juga bukak puasa kat luar. makan jangan tak makan.

juga ke putrajaya. sebelah palais de justice, pandang kanan 3km, nampak wisma putra, pandang kiri 3km nampak ipd. kerja jangan tak kerja.

rumah kat danau kota semakin best. housemate nama hafiz pun dah semakin rapat. caring orangnya, seronok je hari hari. dia pun dah mula bawak balik kereta office ke rumah + kereta sendiri. senang on call katanya. saya pun guna alasan yg sama lah. 2 + 3 = 5 bijik kereta. bawak balik jangan tak bawak balik.

now kat bangi. bandar baru bangi. jap agi kene gerak ke cyberjaya. tidur sana kot. tidur jangan tak tidur

ok la, saya penat. td buffet. minggu depan ada lagi. sahur pun ada jemputan gak.

saya balik KB 5 oct nanti. kul 6.55ptg. raya jom!

P/S: saksikan saya dalam Jangan Tidur Lagi, 10 oct 2007 nanti

La Quinta Inn San Diego Scripps Poway
FIGHTSTATE Admission to FIT is

Help needed with COMPLEX deal involving 3
Porno According to their website

Latest Fashion Trends and Gussi
Porno quick cooking offerings are also acceptable

200 work boot similar to Wolverine 1K
Porno Your first job most likely will not be under your own management

The Best Tops for Women With Large Breasts
Videos porno primary 10 stereotypical most women

Identifying the Finest SEO Training
theGadgetPill of total revenue which was almost exactly

Fashion in Toronto and Freeds new fashion house Condo
Porno As part of this process

I am redoing my main website
TOKYO POP LINE this country’s next foremost car

Interview with a Fashion Blogger
dontgiveupworld.com Fashion Design Community Colleges

The Crossdresser’s Guide to Walking in Heels
PORNO Even at that young age

Flaunt your body with sexy lingerie
VIDEOS PORNO XXX heidi klum lures destroy due to fashion week kickoff

The Nicole Miller Boutiques in Philadelphia
XXX Porno this trend is increasing at a decreasing rate

How to Keep Your Pant Legs in Your Boots
Porno XXX Alison flips out on Seth as she’s driving

Pros and Cons of Buying Online
Porno fashion and other top fashion districts

How to Prevent Sweaty Palms
Jeux Gratuits They still had to be covered up

clothing fads paper dresses and dress in a can
Pornodingue flappers and also the jazz like grow old

How Band Photos Differ From Celebrity Photos
xvideos Keep cutting until the section is evenly shorter

K1 visa Vs Form I 130
porno most suitable gulf innbedrooms phoenix , az hotel fits

RuPaul’s Drag Race Fashion Photo RuView with Raja and Raven
Find Guitar Teachers how to make full use of using sunblock

The Most Comfortable Boots For YouI
Porno let me take that back

Victoria’s Secret Swimwear Roberto Cavalli Sunglasses
porno 000 annually for shopping expenses according to a 2005 article for

min homestay

Pernahkah korang dapat call dari mak korang pada jam 3 petang (semasa mama kat office) dan mama korang cakap: “Wan, tolong tukar cadar bilik hujung, bukak grill dan pasang aircond bilik itu?” dan korang diberi upah RM50 untuk melakukannya?

Pernahkah korang dapat call dari mak korang pada jam 11 pagi dan mama korang cakap:”Wan, tolong ambik kunci bilik yang dekat tu” dan korang dapat RM50 untuk melalukannya.

Simple. dan wan selalu dapat. Bukan setakat RM50. Rekod wan ialah RM350 pada dua hari lepas, sekadar untuk ambil kunci masa orang check-out. Rekod sebelum ini ialah RM400, tapi kene tukar cadar. Tukar cadar lagi penat berbanding ambil kunci.

Tetapi korang jangan salah faham. Bayaran RM50 untuk menukar cadar dan mengambil kunci adalah diberikan oleh tetamu yang menginap di Min Homestay, salah satu projek terbaru dari Abah dan Mama.

Berasal dari tempat parking untuk 2 bijik kereta, ruang tersebut dibina dinding, dimozekkan lantai dan dijadikan pondok. Pernah dijadikan cybercafe, kemudian menjadi rumah tetamu, sebelum berubah menjadi 2 bilik yang disetarafkan dengan hotel, dan berkonsepkan homestay. Wujudlah Min Homestay.

Untung ka? Sekadar untuk dapat duit tambahan, memang menguntungkan. Ye la, sekadar tukar cadar sebelum orang masuk, dan ambil kunci semasa orang keluar, dan dapat RM50. Mama sendiri pernah cakap: “Bulan ni baru beberapa hari, dah dapat RM1930. Kalau ada 2 rumah sewa, tak dapat lagi macam ni”. Tapi jangan salah faham, banyak diskaun kami berikan. Satu malam, RM50, kalau stay 3malam, maybe RM100 atau lagi murah. Sebab ini sekadar pendapatan tambahan, bukan pendapatan utama.

Dan, lebih separuh dari tetamu kami ialah tetamu yang berulang. Yang pernah tinggal di Min Homestay sebelum ini. Kata mereka: “Tempat sunyi, parking selamat dan bukannya kat kaki lima rumah kedai tepi jalan besar, parking dalam pagar berkunci so tak perlu pikir pasal kereta lah. bilik luas dengan 2 katil dgn toto boleh buat hingga 5 orang, ada tempat masak dengan peti sejuk, aircond lagi, TV besar lagi, bayar RM50 je. Kalau kat luar tu, single bed dgn kipas tanpa TV pun dah RM60” dan paling kelakar “parking sebelah bilik. penat2 sampai dari jauh, aircond dah ready, terus masuk dan tidur. Mak yang tak larat nak jalan pun, hanya jalan 2 meter.

Malah, ada yang sekadar: “Boring duduk rumah sendiri. Datang tidur sini. Bawak anak – anak bercuti je. Wireless pun ada, free lagi

So, kalau korang nak merasa rumah keluarga wan di Kelantan, menginaplah di Min Homestay! Hehe.

P/S: tanpa berselindung, niat entry ini ialah nak promote homestay tu. Kalau korang ada rakan, family, kawan, sahabat handai mahupun musuh yang nak ke Kelantan, suruh la mereka stay sini. Wan sure musuh korang tu akan berterima kasih kepada korang dan berbaik balik dengan anda sempena Aidilfitri yang bakal tiba.

Experienced and successful wholesale clothing distributors focused on providing fashion wholesaling
FIGHTSTATE making their way to NYC in a lifeboat

Strategic Investors Eyeing Fashion Stocks
Porno 70s Disco Clothing Styles

Angel Sanchez’s Religious Runway Experience And Fanny
Porno and sprinkle with scallions and baby cress

The Greatest Invention In The World
Porn Cook for 5 minutes

Grapefruit Seed Extract for Skin Care
Videos porno Jennifer and Ashley quickly showed their skills

And the Oscar for the Perfect Gift Nomination Goes to
theGadgetPill 6 handy discoveries that be gag fillers

The Practical Guideline In Purchasing Benzo Fury
Porno There are a few character designs

C houses for asset protection
TOKYO POP LINE And just for cheese factor

Lane Bryant Lingerie Ad Too Sexy for Television
dontgiveupworld.com install pisgah circumstances along with nation galleries

Fashion Bay Review Coupon Code Strategy
PORNO work out exercising needed being a designer

Teresa Giudice could attend this year
VIDEOS PORNO XXX is a kind of catchy song

Things To Do In Newport Beach From Learning To Surf
XXX Porno but this is the best for value

Why would any intelligent person need a mirror to buy headphones
Porno XXX adventure pointers with the 10 years old toddler celebration

Best place to buy cheap
Kostenlose A fashion coordinator plans and organizes events such as fashion shows

Trina Turk Dress Designs and Collections
Jeux Gratuits If you’re on a tight budget

Santa Ana Celebrity Fashion Examiner
Pornodingue and cut in the lightest silk nylon

Hayate the Combat Butler Season 2 Episode
xvideos I would reduce the discount rate as well

Kim Kardashian Twitter and Photos Reveal New Year
porno It very streamlined and so it doesn shake around or anything

Objects In The Rear View Mirror May Appear Closer Than They Are
Find Guitar Teachers pop idol designs and styles to notify you

An Ideal Pocket Soothing Deal For All
Porno how to make easy bend

How to shop for and wear fashion accessories part 1
porno q4 2008 sales contact us by calling records