jadual Ogos

Belanjawan Ogos 2009 dah siap. Ianya sangat ‘tight’! Dengan pusingan duit Julai tak sampai RM20k, memberi kesan besar untuk belanjawan Ogos. Kerugian nearly RM9k disebabkan H1N1, menyebabkan aku benci giler kat H1N1. Apa kata kalau Kementerian Kesihatan wajibkan suntikan vaksin kepada semua orang? RM20 je sebenarnya kat klinik swasta. Effect H1N1 kepada www.airasiapackages.com, menyebabkan i terfikir sejenak. Akibatnya, belanjawaan Ogos dihadkan kepada RM5k. Apapun, selamat datang Ogos 2009.

Doakan Ogos 2009 membawa keuntungan. Demi Raya yang bakal menjelma. Amin.

Berikut adalah jadual Ogos sehingga kini:

01-04 Ogos : ke Kota Kinabalu, Sabah. welcome to Karambunai.
05-06 Ogos: ke Bali, saper nk ikut, sila email. Make sure free Rabu dan Khamis sebab pergi dgn private jet.
07-09 Ogos: ke Pangkor. RM175 per pax. Saper nak ikut, sila email
12 Ogos: my private dinner. Only 100 invited guests sajor.
14-17 Ogos: travel.
22 Ogos: start puasa
30-31Ogos: birthday Isham. Buffet bukak puasa at 5* hotel including birthday party @ RM95 per person. Selected guests only.

Doakan H1N1 cepat berkurangan. Aku sudah tidak mampu survive kalau macam ni. Haish

time untuk berjimba…

Berikut adalah aktiviti jimba – jimba kita.

1/ Under Wenkt Voyage:
Acara: 2D2N Pangkor (dari Shah Alam) sempena ulang tahun pertama Syazwan masuk lokap
Tarikh: 11mlm 7 Ogos hingga 9mlm 9Ogos 2009
Rate: RM175 per person, including bas sewa khas dari Shah Alam, penginapan di resort triple sharing, ferry Lumut – Pangkor – Lumut, teksi jeti – Resort – jeti, 2 lunches, 1 BBQ dinner & 1 breakfast.
Aktiviti: Dirahsiakan oleh penganjur (jimba2 for sure)
Nota: Total semua susah ada 60 orang akan ikut, average umur 23, i’m the oldest, my friends byk ikut.. so, jgn lepaskan peluang. i dah book 2 buses. Ada 15 tempat kosong lagi. Half cost dibayar oleh ur majesty.

2/ Under Wenkt Voyage:
Acara: Makan malam kesyukuran dan Pelancaran Logo
Tarikh: 12 Ogos 2009, 8-11malam
Lokasi: Sebuah restoran di KL
Aktiviti: Makan2, Gossip2, Jimba2.
Nota: Private function utk 100 orang yg telah dijemput sahaja

3/ Under Syazwan Zanini Foundation
Acara: Majlis Buka Puasa Bersama Anak Yatim
Tarikh: Sabtu  5 September 2009
Lokasi: Sebuah rumah anak yatim di Shah Alam
Aktiviti: Buka puasa, kemas2, solat terawih (Imam: Tn Hj Ridzuan) (tiada jimba2)
Nota: Masih kosong, nak derma pun boleh gak

4/Under Syazwan Zanini Foundation
Acara: Majlis Buka Puasa Amal
Tarikh: Jumaat, 11 September 2009
Lokasi: UiTM Permatang Pauh *now tgh cuti*
Aktiviti: Buka puasa, then berjimba di Batu Ferighi yg jauh *no terwarih*
Nota: 2 meja under my name, saper mau ikut sila bgtau, transportation & accommodation tidak disediakan.

BErminat untuk sertai aktiviti 1, 3 & 4, sila hubungi Wan melalui SMS 014 296 4440 (fu*k off orang jual insurans, jgn call aku) ataupun email contact@wenkt.com