hidup penuh bicara

Now, MSU dan PTPL pula start bercuti. Cuti sem selama sebulan lebih. Diikuti dengan latihan industri (praktikal selama 6 bulan). Maka, bilangan kawan *juga ikan2* di Seksyen 13 akan turun dengna mendadak.

Thanks kepada semua. Thanks kepada yang pernah memberi business. Thanks kepada yang membuat logo kepadaku. Thanks kepada yang pernah menikam aku dari belakang. Thanks kepada yang menghilang benda kesayangan aku. Thanks kepada  Thanks kepada yang kutuk depan dan belakang. Thanks kepada yang anjurkan majlis makan malam di Titiwangsa. Thanks kepada business 2 bas bercuti di pangkor. Dan lain – lain.

Selamat bercuti. Dah byk duit i berhabis sebab korang *nk pgi rumah korang. blanje korang*. BUt in return. Byk juga business i masyuk! hahaha

nawie.
fzy.
fiz in KL.
eijam.
isz.
kamal.
aan.
wanex.
aguz.
q.
jejep.
yuni.
helmi lassim.
hafiz ar.
shah.
comot.
y.
ona.
hery.
ikin.
buya.
epy.
shaz.
amal.
amry.
amar.
jark.
hafis.
ruffy.
elfie.
baby.
mizi.
pyan.
shaef.
dan lain – lain

oh demn. dalam masa 2 bulan. ramainyer aku kenal. Tapi kat UiTM lagi ramai i kenal. Kat Pak Li lagi ramai. Geng2 blogger lagi ramai. Geng2 menteri lagi ramai. But kumpul semua mau cecah 200 orang. Then korang suruh i buat Open House? banyak duit korang! Hahaha

Seminggu dua ni business i agak meletup. hari ni ada satu group 3 orang, markup 80USD sorang, dapat RM845 utk 3 orang. then satu group 6 orang. Dapat 70USD sorang. Dapat RM1480. Baru sehari. Kalau clients group 25 orang lagi meriah. Demn penat stress reply email macam sial lah. Nak tackle clients lagi. Alhamdulillah, now confuse nak amik Audi TT warna merah dgn lampu LED pada harga RM376k ataupun Nissan Fairlady Z warna merah harga RM370k. Nak bayar cash ni, before akhir tahun. I dah simpan semua data duit masuk ni, senang nak menjawab kat SPRM nanti. Orang Melayu kita ni tak leh tgk orang Melayu kaya skit..

Aku tak bercinta dengan seorang. Tapi aku berkawan dgn beratus orang. Dan ianya lagi menarik. Kawan yang membawa business kepadaku. Yang membantu mengembangkan business aku. Dan membantu mengurangkan stress aku!

shaz, hafiz, q, ej, shah, aguz, kamal.

ruffy. my latest ni. haha

isz. baru start rapat walaupun dh lama kenal. yg nama iszraf-susah-nak-ingat tu.

shaz, wan, amir luqman.

semuanya hadek2 kan? Lalalala. Selamat Hari Raya. Maaf Zahir dan Batin. I love you alls!

setahun? x ckup la syg!

MAka hari ini, 16 September 2009, cukup lah setahun saya kenal Ello. Juga cukup setahun Ello kenal saya. Banyak suka duka kami lalui bersama. setahun? x ckup la syg! <- ayat ini sgt bermakna k!

Thx to my blog gak, i boleh track balik suka duka sejak kenal dia. Anda boleh baca sendiri entry Ello kat archive September 2008. Ahaks

Semalam adalah antara hari yang paling busy. Ada 12 emails baru yang perlu direply, semua request quotation. Semuanya total 42 guests. Kalau sorang dapat RM150, maka akan dapat RM6300. Tapi yang confirm semalam ada 5 orang je, sorang markup 70USD (RM245) sebab termasuk tiket bagai, maka dapat RM1225. Cukup lah untuk sehari.

Mulanya takder plan nk jumpa, lagipun dia kat UM. DAlam hati nk jumpa tapi busy dan masa tak mengizinkan. Jauh kot nak jumpa. Tapi masa wan tgh buat kerja kat rumah, waktu tu midnight, tetiba ada orang ketuk pintu bilik. Bila bukak, i tgk Ello! Yuppy… Then dia baring, kemudian lepak sama2 atas tilam sambil amik gambar. Yuppppy. The rest is history. Lol

miss him (?) very much lor

ello masih macam dulu

masa untuk tidur!

Good night. Ingatlah bahawa 16 September adalah tarikh keramat bagi kami!

iszraf idhan asiraf ali

i’m in love with iszraf idhan asiraf ali

why? sbb dia cabar i! Hehehe. puas hati aku.. susah kot nak ingat nama dia. OK. Korang cuba baca nama dia, kemudian korang cuba hafal, dan selepas 30min, korang cuba sebut nama tu balik, dan check ejaan dan sebutan kat blog ni.