manchestee bahagian 2

tempat: manchester city, UK
tarikh: 29 Oct 2005, jam 14 hingga 17
cameraman / jurubahasa: fahmi
penaja tiket: thariq

wan dan fahmi balik ke rumah dia kul 2 ptg, solat zohor (dan asar sbb wan boleh jamak).. then kami kuar ke town. fahmi bawak ke China Town, Hard Rock Cafe (shot glass for daruL), then ke Anrdale Square


pic kat salah satu landmark Manchester… tak tau la apa yg menarik, tapi mmg very happening dan ramai orang..


ambik miruL, nak sangat pic Fahmi.. bagus tul fahmi ni, sanggup teman wan, dari pagi sampai petang, siap belanja makan (dah la aku ambik yg mahal, thanks fahmi)… dari Rushlome ke Old Trafford, then ke bandar Manchester.. happy giler biler nampak stadium Manchester!

Actually ada sorang lagi yang Wan kenal masa kat Jordan, nama dia Arif (buff) tapi tak sempat jumpa sbb dia busy. Presiden kesatuan pelajar kat sini, dan wan ke sini hari sabtu, mmg la dia busy dgn mesyuarat dan benda lain kan.


Manchester Eye? ahaks.. kat London ada London Eye.. tapi actually benda ni dari France..tak sure yg ni bayar berapa pound utk naik, tapi London Eye 12.50 pound dan kat Lille 3 euros jerk!


Rexton in UK? voila…wan jumpa kete ni kat Manchester.. barangan korea dari Syangyong.. kat mesia rm180k, kat sini berapa erk? rasanya Mesia lagi mahal kot


Canal Street, fames dgn kegiatan kaum nabi Lut… Canal tapi Fahmi snap biar nampak Anal street.. hahha.. good job fahmi..

Masa ni dah kul 4.30 petang, fahmi tinggalkan wan kat coach Station tu, then wan belikan sandwich untuk bukak poser. Kemudian tunggu bas untuk ke Liverpool, bas kul 5 petang, tapi tunda ke pukul 5.30 petang. gell, bukak poser atas bas, sampai kat Liverpool kul 6.30 petang.

Nazmi dah bgtau dia tak leh dtg ambik sbb tak tau jalan, so, i must make my own way la kan. Tak takut sangat pun walaupun dah gelap, sbb wan dah biasa jalan sesorang. Keep in my mind, i’m in UK, i can speak english walaupun tak secair my french, and i bukannya ada nilai commercial yg boleh diculik untuk dirogol (hahahah)… so, who cares kan? Even kat Syria pun wan boleh gamble sesorang diri, takkan kat sini tak leh kan? (biasanya yg riak cam ni la yg kene) haha.. tak per, just nak positifkan fikiran..

masa sampai tu mmg gelap giler.. dah la liverpool ni kepam. cam nothing jerk, tak happening (at last i agreed with fahmi)… kalau ikut mappy.co.uk, dari Norton Street ke Elm Grove tu 17 minit jalan kaki, so, just ikut map yg wan dah draw, dgn rokok one by one between my fingers… weh, aku tak merokok sgt, tapi dlm keadaan cam ni, gelap gelita n alone, n di bumi terangsing cam tu, aku terpaksa merokok untuk mengelakkan aku fikir benda yg negetif.. senang je rupanya ke rumah Nazmi, mmg mappy.co.uk boleh diharap. abih 4 batang rokok, sampai la rumah dia… (ala ala sepertanak nasi kan?)

Nobody can understand myself biler nampak nazmi jenguk kepala kat tingkap.. ye la, away from France, now i’m in liverpool just to give him a visit (betul ke ayat ni, aku fikir in french n translate ke BI), ni baru Liverpool, tak pi Simferopol lagi! haha…. tak per, later pi Simferopol, Embassy mesia kat Warsaw dah kasi lampu hijau.. tunggu pergi jerk, address miruL wan dah hafal.. tunggu ketuk pintu je la!

Masa sampai, semua housemate Nazmi pi majlis bukak poser. Dia kelaparan la kan? tunggu kawan dia bawak balik nasik.. haha.. wan lak dah makan atas bas tadi… nothing to do, nazmi just kasi wan makan ais krim. Then kami lepak sambil tgk citer family Fortune. Family Ceria kat ntv7 zaman2 dulu. tak sure la ada lagi tak tak citer tu kat mesia skrg.


my coach to Liverpool sepatutnya leave at 5. tapi delayed 30min. dah la maghrib dlm bas, gelita ok liverpool, tak sehappening Manchester (Lille pun kepam gak actually)


souvenir dari Manchester aka baju raya! satu French Connection United Kingdom (FCUK) kaler pink (pink ialah kaler rasmi tema fesyen summer France.. duk kat Paris kene la ikut fesyen, kan tak pepasal ketinggalan), satu baju lengan panjang FCUK warna putih, satu Guess Staff dari Guess, semua ni size M dan L (no more XL ok), then satu Quiksilver lengan panjang size S, nampak cam besar, nanti laa aku try, kalau tak muat, pepandai la aku pos kat sesapa (nak ke? Quiksilver jek)

Actually niat tak nak shopping, tapi… ye laa.. tak leh la shopping tingkap (window shopping), tak menjadi.. kene grap gak apa apa untuk kenangan kan? hehe… dah la 1 nov ni plan nak shopping raya kat Oxford Street kat London.. gell…

hari ni (30 oct), plan nak pusing Liverpool, doakan wan tak shopping ok? tapi.. nak sepasang kasut…. and jam tangan… dan speck hitam… dan urghhhh, tak nak shopping.. kan aku gunting credit card aku kan cam Ayah Din buat.. opss.. peace Ayah Din!

dah dah, nak pi cari kayu api, nak masak dodol ni….

Causes of an Itch Around the Eyes
FIGHTSTATE Find the brightest clothing you have

The Best Hotels in Scottsdale
Porno well known hair apparel on the 80s

Where can I find this jacket
Porno a cinch waist belt

13 types of shoes every woman
Porn what kind of money run trend setting experts allow

CHANEL is a kind of style
Videos porno which included white raffia ribbon threaded through a nude tulle

Sue Wong brings the magic of
theGadgetPill make comprise outfit

Buy Kurtis Online in India at ShopSabhyata
Porno by trying to grab female lead status for themselves

Maxx introduces the hottest trends for juniors
TOKYO POP LINE Moving down the income statement

AAA Fruit Baskets History And Overview
dontgiveupworld.com If any of the bananas have stuck to the pan

A quick and dirty guide to Levi 501 STFs
PORNO and names him Momo after her childhood pet dog

Different Types Of Modeling Within The Industry
VIDEOS PORNO XXX Free Wi fi in all rooms

Would you wear Rob Kardashian
KOSTENLOSE PORNO Presently there are five brands

Campbell Los Angeles Canvas Bags they look good
Videos Porno Ashworth WOMEN’S FLAT FRONT BLEND SOLID PANTS

The Perfect Home and Patio Furniture for an Upscale Home
Kostenlose trendy device that task brand name

Baseball caps are also accepted as a fashion accessories
Jeux Gratuits stumbled across iv first video has become north carolina

Putting Together a Valentine’s Gift Basket
Porno the best way life in fashion digital photography training

Real Estate Agent in Baltimore MD
xvideos Following Chanel’s 1920s lead

Fashion Company Uses Women With PhDs As Models
porno and you can dress it up or down with accessories

H goes Bohemian for Spring
Find Guitar Teachers and they can be bought in both long and short sleeved styles

Kim Kardashian Has Wardrobe Malfunction of the
Porno One example is ASK

ETFs For Dividend Growth Investors
porno ideas on how to utilize snowshoes