Contact Me!

Fax: +603 5518 4440
BBM: 21E374BF
Facebook: me@wenkt.com
Email: info@wenkt.com
Telephone / SMS : +33627848956 +60142964440

[contact-form 1 "Contact form 1"]

32 Comments

  • At 2006.12.10 07:38, yusry said:

    lawati laman toyol hipokrit ini

    • [...] Contact Me! [...]

      • At 2008.09.05 12:37, wenkt said:

        hampes betul

        • At 2008.09.25 15:54, Mama Ain said:

          Kenapa ko masuk lokap tuari WenKT? Ko ada offend govn ker?

          • At 2008.09.25 16:05, wenkt said:

            aah
            hahaha
            rahsiakan rahsia rahsia kerajaan

            • At 2008.09.28 15:14, Muhammad Rafiuddin George said:

              Do u still remember with your artikel “Ianya memang makanan anjing. SO what?” Just nak bagi komen sikit sekiranya u ni open minded. Do not put dog food at the same level as human food. Be careful of what u wish for. U said that u already been in the lokap for 6 days and u eat those what u so called dog food. Close your eyes and think for a moment. Apa kata kalau u lansung tak diberi makanan? What do u think LOKAP is? 1 star hotel room? Why do people masuk lokap and for ur self, what did u do that makes u masuk lokap. Takanlah nak bagi makan KFC, McD ke PIZZA, dalam lokap. Nama dah lokap. (LOCK UP!!) Do u know what happens if u were lock up somewhere in the middle east? I don’t think u will get any food. Maybe u will eat all the bugs and insects that u can find jn your cell. Siapa yang nak menyusahkan diri sendiri nak bagi makan kat penjenayah? Dah la langgar undang2, nak makan sedap pulak. Apa cerita beb. Tepuk dada tanya selera.

              I will continue…

              • At 2009.04.07 01:35, wenkt said:

                bila nak continue?

              • At 2009.05.22 10:43, FaRrAh said:

                Hahaha… macam-macam.. Tu la, beringat sblm kene ape ajeee keje sdg kite wat.. Tamboh2 pulok, kijo awok tu.. Kinda that lew.. Kito mudo lagi.. hehe.. Takpo, pengalame jange di sio-sio.. :) )

                • At 2009.06.02 21:46, faris said:

                  actually wenkt..some of us are not as lucky as u are…we dont have anyone giving expensive stuff to us for free…i have to do my research to buy the one touchscreen pda that i find affordable for me…i thought of buying htc hd but i was more than 3k and i dont have that kind of money and even if i do i certainly would not wanna spend it on an item that will be obselete within 6 months…same goes with iphone and iphone has some bad reviews among malaysian so i thought of avoiding it…although i know bb storm does not have wifi, i bought it anyway because i do not like to surf internet using a small monitor and thats where my laptop comes in…anyway i appreciate your opinion on that matter and thanks for taking the time to comment on my blog..:)

                  • At 2009.12.05 12:53, nurul said:

                    Salam Abg Wan………

                    Wani juz nk tanya, ada x tour ke Korea ntuk 2 orang? ada orang tanya saya.. berapa harga ntuk tour 2 ek?

                    • At 2010.01.12 18:00, Nur said:

                      Salam,

                      Pakej ke Korea untuk hujung tahun 2010 nie ada x?
                      Boleh mail kan kepada sy x?
                      Boleh ya?

                      Nur

                      • At 2010.03.03 21:36, Lynn said:

                        ok, dah nampak 5d4n tour ke tianjin and beijing, beli tiket airasia sendiri…boleh quote untuk 2 orang? atau 4 orang?

                        • At 2010.03.03 21:37, Lynn said:

                          lagi satu kan, nak tanya french class …hmm, charge camana..saja nak amik suka2…tapi mungkin 1-3 orang aje…location kat mana, kena pergi shah alam? saya duduk sunway je

                          • At 2010.07.29 09:37, Alya said:

                            hi,
                            ada tak muslim tours ke south korea utk 1-2org, ujung 2011…
                            kalau ada bole email pd sy detail dia..

                            (???) thanks~

                            • At 2010.07.29 18:56, wenkt said:

                              will reply later

                              • At 2010.10.15 23:12, hashimah mustapha said:

                                salam, any group muslim tour to beijing this coming nov @ dec?
                                kalau ada do inform, nak join sama.

                                • At 2011.05.16 13:52, nadia mat rusni said:

                                  ada… 30nov – 5 disember

                                  • At 2011.05.17 20:37, wenkt said:

                                    salam,

                                    join la group ni
                                    lagi ramai lagi meriah.

                                  • At 2010.11.25 15:03, Liza said:

                                    any trip to Hong Kong or pls quote for 5D 4N…tq

                                    • At 2010.12.22 00:53, ila said:

                                      hi, ada ground arragement 3d2n to ho chi minh 4pax 31/12/10 till 2/1/11.tq

                                      • At 2010.12.22 08:47, Wenkt said:

                                        Email us your flight details to tour@wenkt.com

                                        Akan hantar 4d3n ho chi minh + cuchi tunnel + mekong delta muslim tour

                                      • At 2011.03.01 17:58, kay said:

                                        wan..pls send the quotation & itinerary for my group ye. TQ

                                        • At 2011.03.01 18:37, wenkt said:

                                          dah dpt email
                                          nanti saya reply
                                          belum bukak file lagi..

                                        • At 2011.03.03 08:32, Sara said:

                                          Hi, Wan, ada tak ground arrangement for 3 pax to Korea

                                          6/10/2011 D7 2682 14.20 (kul) 21.55 (icn)
                                          return
                                          12/10/2011 D7 2683 00.20 (icn) 06.05 (kul)

                                          • At 2011.03.06 08:50, CEO said:

                                            BERUBAHLAH… KEKAYAAN BUKAN KEKAL BRO

                                            DUNIA HANYA SEMENTARA..
                                            HANYA SYURGA NERAKA AJE YANG KEKAL..

                                            I’M ALSO BUSINESS PERSON..TRY TO BE HUMBLE AS WE CAN AND HELP OUR UMMAH.

                                            I HELPED YOU AS MUCH AS I CAN BUT ….you will decide your own risks and life!

                                            • At 2011.04.22 13:45, HASLINA YACOB said:

                                              Assalamualaikum wan,
                                              Kalau nak pergi kunming cuti sekolah mei-jun/nov-dis, berapa agaknya harga pakej tu?. Flight apa yang termurah? kalau guna buget hotel pun takpe, kami tak kesah asal bersih untuk solah, jadi le, boleh jimat sikit…. (org tak banyak duit tapi nak melancong jugak….)

                                              • At 2012.05.30 14:57, kak zira said:

                                                hi wan,
                                                akak pernah guna khidmat wan masa ke beijing dgn hasben bulan dec tahun lepas :)
                                                akak nk tanye, wan ada tak buat guide tour ke amsterdam? sbb akak akan fly dari KL ke washington, tapi akan transit kat amsterdam, sbb ingat nak naik KLM airline. so ingat nak spend 3D2N kat amsterdam. basically, akak nak pusing2 amsterdam and nengok bunga2 kat amsterdam (esp. tulip).
                                                group akak dlm 5-6orang aje..

                                                • At 2012.06.06 11:38, wenkt said:

                                                  salam.. kalau nak tgk tulip, try http://www.keukenhof.nl/ tp dia bukak mar-may je setiap tahn
                                                  wan takder tour guide tapi boleh share idea.. pernah ke amsterdam few times gk

                                                • At 2012.10.17 14:07, Rozee said:

                                                  Why syazwan cannot be contactable?

                                                  • At 2012.10.18 07:42, wenkt said:

                                                    call me 014 296 4440

                                                  • At 2013.06.18 15:47, Donna Gabriel said:

                                                    We can increase rankings of your website in search engines. Please reply back for more details.

                                                    • At 2014.04.22 14:47, Donna Gabriel said:

                                                      Do you want to grow your business? Do you have serious, defined sales goals?Reply back to get a full proposal.

                                                      (Required)
                                                      (Required, will not be published)


                                                      five × = 40