Happy birthday Idham

Tarikh: 17 september 2008
Tempat: Shah Alam
Jam: 10 malam

After majlis bukak puasa dengan Ismailian tadi, dan kembali ke Shah Alam, Nasha ajak wan ke birthday kawan dia di Sec7 gak.

Ianya satu majlis yang sangat simple tetapi seronok.

Bayangkan: Ianya ialah hari jadi kepada perancang perkahwinan kepada Peon dan Zeff! Seperti… perbincangan di antara orang yang akan menyiapkan pelamin dengan orang yang akan mengaturkan honeymoon. Dan i just kembangkan lagi network. Maybe kami akan buat satu website baru – gabungan untuk perancang perkahwinan, jurugambar untuk majlis perkahwinan dan juga perancang bulan madu. Cool tak?

Majlis hari jadi yang simple – grape sparkling from Belgium, dan 10 potong kek pelbagai perisa dari Secret REcipe. Wan rasa cam, instead beli satu kek yang besar, better amik 10 perasa berbeza dan boleh rasa semua perasa sekaligus.

grape sparkling juice from Belgium. Dulu selalu rasa benda ni kat hotel2 yang bagi complimentary dalam bilik.

beli perasa berlainan banyak2 macam ni rasanya lebih cool dari beli satu kek yang sama perasa. apa pendapat korang?

bday boy

Cool! Mereka sedang mencari stor kat area Shah Alam untuk simpan barang2 perhiasan perkahwinan milik mreka ni. Macam nak simpan kerusi pelamin dan juga kain hiasan, juga lampu2.. Kalau ada saper2 yang ada stor kat area Shah Alam ni, boleh hubungi wan.

SAper yang nak bersanding, hubungi mereka di adieadlan_weds@yahoo.com jangan lupa sebut nama wenkt, senang wan nak claim commission nanti.

Viewed 1175 times by 504 viewers

18 Comments

  • At 2008.09.20 12:19, arep said:

    good idea.. i should try

    • At 2008.09.20 12:19, getah said:

      lagi bagus beli pelbagai rasa dari sebjik kan!
      pastu leh suapkan ke molot besday GeGirl @ BiBoys..

      :p

      • At 2008.09.20 12:22, wenkt said:

        @arep
        kan.. actually ni pun first time wan terfikir
        boleh rasa tiramisu, durian delights, mango delight, chocolate banana skaligus

        tapi dia tak sma tinggi lah.. haha

        • At 2008.09.20 12:23, arep said:

          walaupun kek tak cantik.. huhuhuhuu…

          • At 2008.09.20 12:24, wenkt said:

            @getah
            walaupun tak sama tinggi
            walaupun tak sama cantik
            yang penting boleh rasa cheese cake dan tiramisu sekaligus

            dan boleh dapat resit yang panjang
            hahaha

            • At 2008.09.20 12:25, arep said:

              btw.. banyaknyerrrrrrrrrrrrrrrr lilin.. kim salam kat kawan u tuh.. ckp arep tawau kim salam.. he should know… *lariiiiiiiiiiiiiiiii

              • At 2008.09.20 12:25, wenkt said:

                cantik gak ok

                • At 2008.09.20 12:26, wenkt said:

                  @areps
                  umur dia 28
                  tapi my fren cakap letak 4 je
                  sebab perangai macam 4 tahun
                  lepas tu kami cucuk sampai cukup 28 gak
                  hahahaha

                  • At 2008.09.20 12:27, imbs said:

                    lajunyer
                    korang chat kat sini ke

                    seronok tgk kek tak sama tinggi

                    • At 2008.09.20 12:28, arep said:

                      lagi satu.. x perlu pisau.. i notice ada gunting.. 1st time in my life,… huhuhuhu

                      • At 2008.09.20 12:29, arep said:

                        28 ker? padan la ngan i.. hi.. boleh kenal?

                        • At 2008.09.20 12:31, shukri said:

                          best nyor kek secret recipe tu….kecur dah ni…meleleh…

                          • At 2008.09.20 12:32, wenkt said:

                            aiks
                            umur hang 28 gak ke?
                            kertu sgt

                            yhahahhahah
                            gunting tu macam ni
                            kek tu dia asingkan dengna kek sebelah guna kertas nipis
                            kertas nipis tu naik sampai atas
                            maka kami gunting la sbb senang nak letak lilin

                            tapi perlu guna pisau laa
                            sbb dah siap slice2
                            amik sumbat mulut je

                            • At 2008.09.20 12:38, wenkt said:

                              @shukri
                              baru kul 12 tgh ari
                              sabar2

                              • At 2008.09.20 12:42, arep said:

                                i dah kertu tapi masih single.. nanges..

                                btw 27 ok.. i ckp padan.. bukan sebaya.. opss. still kertu…

                                • At 2008.09.20 12:47, wenkt said:

                                  @arep
                                  nak cari abang2, mmg tak jumpa kat sini
                                  semua anak ikan je kat sini

                                  • At 2008.09.20 12:49, arep said:

                                    patutlah blog u naik nama kat blog sheryy kannn… opsss

                                    • At 2008.09.20 12:54, wenkt said:

                                      apa dia/
                                      tak faham

                                      (Required)
                                      (Required, will not be published)


                                      eight − 1 =