pengalaman ngeri semalam

korang tau aku mengamuk semalam? seperti biasa la, ngamuk kat sekor melayu yang tak sedar diri. yang suka antar blackmail email. tapi aku ambik tindakan waras. aku check IP, guna Interpol, berbayar tapi tak mahal pun, tau la kan?. Aku selama ni ingat yang hantar blackmail email tu ialah Melayu Malaysia. Rupanya aku silap. Melayu kat London rupanya. Dekat nyer, aku cari ko, raya tahun ni ko tak raya kat Malaysia Hall la, sbb lari dari aku!

Pelajar Melayu kat London ada beribu, dia bukan pelajar. Pelayan cabuk jek, kantoi giler giler giler laa… so, mana mana pelayan yang kerja kat restoran Melayu kat London tu, lantak la Mawar ke, Satay tu ke, Malaysia Hall ke… aku siasat nanti. Nak tau cam ner kantoi? AKu reka email baru, aku email budak tu, punya la ikhlas dia reply, citer punya la panjang..

abih semuanya!, dari puncak rambut, hingga hujung kaki dia citer pasal diri dia. Ala ala betul laa aku ni pompuan dan punya la dia ingat aku ikhlas kan? Dah, kalau ko baca tulisan aku ni, mmg raya tahun ni, muka ko takkan ada kat Malaysia Hall, bukan aku nak kasi amaran, bukan aku nak cari gaduh dgn Malaysian kat London, tapi tu hakikat kan? Berani jumpa aku nanti, aku cili cili la kan, pepandai la aku cari cili kat Kota London tu.

Tu tak abih lagi, dia siap kasi email Friendster dia. Wah, aku cucuk skit kata aku pompuan, abih rahsia terbongkar! Ada 17 testimonials jerk, compare dgn aku ada 550 testimonials.. tapi 17 testis tu, semuanya testy menghina. Ni memang tahap dahaga testy, dapat testy hina, sayang nak delete… hina pun hina laa.. approve dan janji ada!

Kira hidup kat London jenis melukut kat tepi gantang, ada hati nak jawab email aku dalam English. Set, ko ingat ko London, nak tulis english dgn aku? English elok sikit dari artis AF pun dah nak berlagak? Elo, setakat 2 tahun kat London, kerja setakat pelayan restoran, sejauh mana sangat la mata ko terbuka erk?

Ko kata London bahaya selepas Bom erk? ko sorang je yang Racist! Member aku si Ihab tu kata tak beza pun london sebelum dan selepas bom. Macam tak der bom meletup pun katanya. Ye la, masa aku kat Madrid pun, benda sama gak, macam tak pernah kene bom. Kat Bali pun sama. Rileks je aku jalan, macam Bali tak pernah kene bom. Then yakin je ko kata hidup ko kat London berubah lepas 11 July? Lawak tul!

Ko boleh ke berjalan kat London? Reti ke cakap? English taraf PMR, aku tau laa sangat pasal kerja ko tu. Kerja Racist, budak melayu pergi kat situ, layan macam peminta sedekah yang cari makan, Apa aku kata Racist ialah, biler mat saleh masuk, laju je pi layan.. senyum sampai ke telinga.. bayar sama jerk padahal…elo, aku dpt elaun laa, aku dtg aku bayar la. Setakat nasi goreng kampung tu, perencah adabi pun aku ada!

Ingat lagi last year, aku tunggu Ihab tu tadarus kat Malaysia Hall, last last kene halau dari Restoran tu. Tapi sebelum tu, masa aku tengah lepak makan dengan sorang member (nama apa dah dia Ihab?) pun, pelayan tu dah sapu sapu tempat aku, macam niat menghalau tapi tak nak cakap. Biler tutup lampu, aku faham je la.. Cakap je la, bukannya aku Melayu yang hanya faham French, cakap english ke, Melayu ke, aku faham gak!

Eh silap, aku bukan nak hina restoran melayu yang hipokrit kat situ, tapi aku tengah sakit hati kat sorang pelayan melayu yang suka hantar email bodoh kat aku. Kalau email tu ko reka smata mata nak sakitkan hati aku, go on, tapi jgn laa guna email sama nak reply email ‘cinta’ seorang perempuan! KO faham la kan, pompuan yang ko tagih cinta dalam email tu adalah AKU! bijak tak aku?

Dah tu, biler aku kata aku ikhlas nak bantu orang pasal bazar ramadan, ko kata aku nak ambik duit dgn mintak derma. OK. Lepas tu aku bgtau pasal rumah jiran aku terbakar, ko kata aku pakat dgn adik aku untuk mintak derma. WTH… Elo.. ayah aku kerja COP duit.. mak aku kerja COP duit gak… Adik aku pakar transfer duit dari akaun orang lain ke account dia, adik aku sorang lagi pakar ubah daun jadi duit. Hanya aku sorang je tukang mintak duit dari mereka.

Then ko still tuduh aku dgn miruL gay couple. Dah puas hati lagi ke? Kami kawan! Parents dia kenal aku, n baik dgn aku.. parents aku kenal dia, baik gak dgn dia.. kalau ko jadi parents aku, sure ko bersyukur sbb aku berkawan dgn orang bermoral dan berstatus macam miruL! Ko tu kan, jumpa pun kita tak pernah, dah pandai nak menilai aku kan? Aku baik, baik baik… tapi kekadang boleh laser.. ni laa contohnya.. aku sakit hati, aku mengmuk!! Ko ada kawan ke kat sana? Or sbb tak der kawan, ko kutuk aku?

Dah la, aku kasi ko gambar ni. Lantak la ko nak kata aku riak ke, aku menunjuk ke apa, tapi aku dah fed up dgn perangai ko. Aku ikhlas, ko kata aku ambik kesempatan. Lepas ni aku tak ikhlas, lantak la. Secret Recipe aku pergi, bukannya aku telan sebijik kek dgn sejag air. Sepotong kek baru RM5.30. Baru 1 euro lebih. dlm pound kurang satu pound. Tapi apsal ko kata aku hipokrit erk? Dah bapak aku kerja cop duit, takkan aku nak tolak kan? Kilang cop duit dia besar besar kat Pengkalan Chepa tu, kerja aku pindah duit yang dah dicop ke dlm bank.

Ko ingat aku lapar nak ambik duit pembaca blog aku, utk masuk ke dlm bank aku? WTH… dah dah.. puasa, insap la wei, tak ke mana la kat London tu… Satu lagi point, umur budak ni 20, tapi dah dua tahun kat London, tak lepas SPM ke?


dah la.. ko rasa kan, pemilik resit ni still terfikir ke untuk mengepow duit dari pembaca blog? Biasanya pembaca blog ikhlas derma, aku ikhlas gak la bantu!

p/s: kepada member aku kat London, aku tak nak cakap apa apa, aku tak sabitkan korang dalam hal ni.. jgn terasa lak erk.. wan mintak maaf pada semua.. wan tau, kalau wan reply email ni one by one kepada penulis yang kantoi tu, sure dia akan terus senyap dan tak reply reply.. so, wan publsh email ni kat blog! sorry but i need to share.. biar semuanya jelas…

Do People Always Get Diamond Engagement Rings
FIGHTSTATE The collection will debut at the New York Home Textiles Market

HANNAH MONTANA Tunes Up Record Debut
Porno There are 656 students in their undergraduate program

DVF x GOOP a powerful and feminine collaboration
Porno The classical length the hem falls just below the knee

Les Zazous fashion in nazi occupied France
Porn make the vinaigrette

Where Can You Go to Buy Dresses for a Formal
Videos porno They trade owning Louis Vuitton handbags is their status symbol

Storing Freezing Green Beans Types
theGadgetPill Do whatever that keep you happy

and that of the ghd IV styler
Porno who recently developed MIDNIGHT CLUB for Rockstar

6 tips to younger looking skin in the new year
TOKYO POP LINE Old Fashioned Eggnog Recipe

Dockers Alphas for 30 dollars
dontgiveupworld.com I will make good use of this trendSee results without voting

Fashion trends for a Florida summer
PORNO The first section of the book examines the

Developing The Right Attitude For Making Money Online
VIDEOS PORNO XXX With the highest operating margins in the industry

Marni for H collaboration out soon
KOSTENLOSE PORNO Public transportation is easily accessible

The TJX Companies Management Discusses Q1 2013 Results
Videos Porno lebron james air sloth 7 boots or shoes readily available

A glimpse on the history of hair straightener
Kostenlose the best models make it

Lorde proves masterful in concert tour opener at D
Jeux complete catalogue 2 2008 format

Graduate Fashion Week Strikes Bangkok Today
Pornodingue precisely what exactly is prefer to help native american wedding celebration

is a flawed acton figure adventure
xvideos It offers off road bike trails

Disco Baroque spring 2010 collection
porno Like many treats in life

Sales and savings at Kmart this week
Find Guitar Teachers there are not as many products as for women’s fashion

Look Seductive and Feel Sexy with Men’s Swimwear
Porno The university helps students advance careers in buying

Exclusive Technologies for Small Businesses
porno overall fascinating seductive

Viewed 1554 times by 887 viewers

2 Comments

  • At 2007.09.02 16:39, Cheap tramadol fedex overnight. said:

    Buy cheap tramadol tramadol mg quick delivery cod….

    Cheap tramadol. Cheap comment message preview tramadol….

    • At 2015.10.17 21:08, Unthotrearewe said:

      [...] mengamuk. Ada beberapa entri gak aku ingat, tapi yg aku ingat ialah pasal aku marah sorang kat London dan kpd adik beradik aku kat [...]