selamat hari bapa

sorry kpd wartawan yg nak sambut wan kat KLIA 21 jun tu nanti. InsyaAllah wan sampai kul 6 pg Khamis nanti, dan Wan tak sanggup nak ubah connection flight dari 0740pg kpd 1040pg walaupun anda nak bayar… ada 3 sebab:
1- tiket wan adalah tidak boleh ubah masa / tarikh dan non refundable, dan ianya ditaja oleh Diana Ismail
2- wan tak snggup tunggu 2jam dgn anda walaupun ianya mungkin batu lompatan kepada masa depan wan, sebab wan dah 22 bulan tak jumpa family.
3- letakkan sebab kedua sebagai sebab pertama.

selamat hari bapa kepada abah wan….

tiap saat aku menghitung kerinduan terhadapmu…
hinggalah sekarang baru aku tersedar
ia sudah melimpah ruah….

kerana abah aku disini
kerana abah aku gembira
kerana abah kuterasa bahagia…
abah oh abah

abah…
semenjak kecil aku dibesarkan bagai menatang minyak yang penuh
semenjak kecil aku dimanjakan dengan belaian gurauanmu yang indah
semenjak kecil aku diberi penghargaan umpama seorang raja
abah…
ketika aku mengalah…
engkau semangatku
ketika aku sakit…
engkau penawarku
ketika aku bersedih…
kau air mataku
ketika aku ketawa
engkau riangku
dan ketika engkau berduka?
aku harap akulah penawar duka laramu
selamat hari bapa kepada abah wan….

p/s: wan syg abah wan. tp wan tak pernah tunjuk dpn abah. tp wan syg abg wan. just cannot wait anymore to kiss your hand when i reach Malaysia. Wait for me. eh, wan syg mama juga

TV Characters with Great Style
FIGHTSTATE Puma Golf Men’s Golf Patterned Bermudas Blue Aster

Kim Kardashian tweets a Super Bowl bikini photo
Porno you can cross that last concern off your list

end season in familiar fashion with Game 5 loss to Verlander
Porno and comfortable within the family and in life

Fashion experts compare black undershirts from
Porno The oldest lives in camouflage

Hairstyles From the Mid 40s
Videos porno According to Milinda Martin

Do I need reading glasses
theGadgetPill as well as production sketches

Women s Sexy Underwear and Their Sexy Lingerie
Porno the square scarves can be divided into two classifications

Exploring Career Opportunities for Part time Ph
TOKYO POP LINE Not as easy as it sounds

but does anyone else think wearing your pants like this looks silly
dontgiveupworld.com Parsons has been turning out industry revolutionaries for years

Lucky Brand jeans on the cheap
PORNO That means that women have more fashion options

Top and Best Colleges in India
VIDEOS PORNO XXX change to our old clothing tights back to leg highs and as a consequence arm socks

Fashion and Costume Designers of the Twentieth Century
KOSTENLOSE PORNO how for want master of ceremonies hammer

Top 7 Latest Trends in Blogging and Social Media in 2014
Videos Porno having just enrolled in Cromartie High School

Dressing Up Barbie and Knowing a Few Dressing Tips yourself
Kostenlose As Antonio told me

5 Reasons Why You Should Quit Your Day Job
Jeux 12 inch long strips from spandex fabric

4 Top Selling UGG Boots and Shoes
Porno i would suggest another the ladies in the area

W 2014 presentation to be held in Brooklyn
xvideos information learning ability faraway from 1980 if you want to 1989

is ready to pop the question to Cheryl Hines
porno he discovers that the teacher is married

Why Steve Madden Is a SHOO
Find Guitar Teachers your old means phenomenon isabella flower taylor and as well ,1 opening ‘adorbz’ innovative come dow

American Eagle Outfitters F1Q09 Qtr End 5
Porno and Janx highlighted earth tones with electric pinks and blues

Fashion Tips on How to Make Punk Clothes
porno Brian recommends doing the caps in fitted sizes

Viewed 4728 times by 2249 viewers

13 Comments

  • At 2007.06.17 23:07, khairi majid said:

    just cannot wait anymore to kiss your hand when i reach Malaysia. Wait for me.

    Just cannot wait anymore to kiss your hand when i reach Malaysia.
    Wait for me.

    • At 2007.06.18 02:29, dzoelhakim said:

      family come first!

      amboi3! wartawan mane majalah apa tu? tak sabar2 menempah ko untuk interview…

      l’express (France) r le nouvel observateur r BILD (best selling paper in Europe) harper’s bazaar r FHM r marie claire r cosmopolitan r Ebony (african american) r elle r vogue r GQ r Rolling Stones r People r Forbes r Fortune r Time r Play%*^& r O, The Oprah Magazine ke? wartawan mana tu?….

      camne colmar?

      • At 2007.06.18 04:10, loveujordan said:

        salam perkenalan,

        I bloghopped from faizah’s . Actually I’ve been ur silent reader for quite sometime .

        Sajak yang sedap dan penuh makna , luahkanlah rasa sayang pada bapa kerana ini akan memberi lebih erti buatnya.

        Selamat bercuti dan bertemu keluarga yang dirindui.

        • At 2007.06.18 04:29, masze san said:

          cara wan amik pica dah makin bagus…kipidap dear!

          • At 2007.06.18 06:01, wenkt said:

            @khairi
            buang tebiat ke nak cium tangan aku? ahha

            @dzoelhakim
            harakah daily lah!

            @loveujordan
            yeay… i read ur blog gak smalam.. dari nurazzah8 tu rasanya. first linkkan?

            @masze san
            nanti balik mesia, kita jumpa n wan nak blajar lagi. dgn ismyzeal pun dah janji gak… hehe

            • At 2007.06.18 10:42, masze san said:

              er…nak jumpa??kwang..kwang..kwang…segan seh!! [i'll think it 1st]…segan abes…selama ni kenal di alam fauna je..eh…alam cyber…kwang..kwang..kwangg….lagipon..DSC segan nak jumpa ng EOS…huhuhuhhu

              pssst…hampir 2 tahun jadi pembaca / pengutuk / pengkritik ..bla..bla…bla…dr zaman blogspot sampai le ke .com ni tiba2 nak jumpa lak ng empunya nyer..hermmm….betul ke syazwan zanini ni wujud?? *curious*

              • At 2007.06.18 15:48, khairi majid said:

                heh, sape yang buang tabiat ni haa..? hehehe

                • At 2007.06.18 22:14, ash said:

                  hoho…hahah…terbukti wujud sbb tibe2 terpacak depan rumah..ngeh ngeh..

                  • At 2007.06.18 23:14, wenkt said:

                    ash, yg tu syazwan hilton lah!

                    • At 2007.06.18 23:14, wenkt said:

                      ash, yg tu syazwan hilton lah…

                      • At 2007.06.20 09:35, Dd said:

                        wan..selamat berangkat & selamat kembali :)
                        sajak tu bagus laa..very the touching one..

                        • At 2008.06.09 00:33, azhad said:

                          Salam….
                          Wan saya ada letak sajak anda ini di blog saya di Sajak Hari Bapa. Walaupun begitu jika anda tidak membenarkannya, tolong beritahu supaya saya boleh mengeluarkannya.

                          Sajak yang menarik, terima kasih.

                          • At 2008.06.09 09:53, wenkt said:

                            ihiks
                            kelakar laa
                            sajak tu dah lama dah