Vietnam Muslim Packages. Hanoi, Ho Chi Minh, Halong Bay, Delta Mekong Muslim Tour.

Vietnam Muslim Packages. Hanoi, Ho Chi Minh, Mekong, Halong Bay Muslim Tour. (excluding flight)

Halong Bay

Mekong!

4D3N Hanoi, Halong on Wooden Junk
4D3N Northern Classic of Vietnam Tour
4D3N Southern Classic of Vietnam Tour
5D4N Northern Highlight of Vietnam Tour
5D4N Southern Highlight of Vietnam Tour
6D5N Charm of the North in Vietnam
6D5N Classic of Vietnam Tour

Viewed 6872 times by 3299 viewers

60 Comments

  • At 2010.05.03 10:11, Sofia said:

    Hi saya berminat dgn 4D3N Hanoi, Halong on Wooden Junk – Muslim Tour (Muslim food) untuk 2 adult & 1 kid age 2 1/2 years.
    Travelling period : 21/7/2010 – 24/7/2010
    Boleh berikan total cost? Saya pilih child with no bed.

    • At 2010.06.09 11:11, azian said:

      Hai,sy nk tny utk pakej (Ground) ke Halong Bay (Muslim Tour) utk 2 org pada 1/3/2011-4/3/2011.Tq

      • At 2010.07.17 12:52, Liza said:

        Salam..

        Saya berminatt pakej 4h3m muslim tour.Saya dah book tiket dr 28/11 /2010 to 1 /12/2010. 4 adult and budak 12 thn kira child atau adult juga? Saya nak yg ada pergi river boat mekong river, chuci market ek etc etc? all of those ..boleh tak quote price including EVRYTHING supaya boleh budget?

        TQ so much

        • [...] pakej ke Ho Chi Minh (Saigon) KLIK SINI (harga in USD / [...]

          • At 2010.11.29 13:57, siti said:

            Boleh tolong bagi quote price utk he Hanoi & HCMC

            Hanoi -sapa-Halong
            Hcmc – cu chi tunnel -Mekong

            Our Travel Date : 09/06/2011 – 16/06/2011
            Hotel Category : 2 Star
            7 adult 1 infant

            • At 2011.01.16 15:39, atie said:

              boleh bagi package tak untuk 5d4n ho chin minh

              5 dewasa
              2 kanak [2thn dan 31/2 thn]

              • At 2011.01.17 12:26, wenkt said:

                salam
                saya dah email kan?

              • At 2011.01.29 14:59, roses said:

                salam,
                saya bercadang untuk ke ho chi minh 3D2N. blh bg tau x kos utk 2 org dewasa?
                tq….

              • At 2011.02.09 12:41, ome said:

                Assalam

                sy cdg nk ke ho chi min pada 30/5 – 1/6 2011 (3h2m).. seramai 4 org dewasa. blh bg details x bp harga utk penginapan, kos pengangkutan disana,& makan minum?TQ

                • At 2011.02.09 16:56, wenkt said:

                  yeay. jumpa kat sana. saya ke sana 30may – 03 jun.. group 47 org

                • At 2011.02.17 16:03, azlin said:

                  salam,

                  saya bercadang untuk ke ho chi minh 4D3N. blh bg tau x kos utk 5 org dewasa?

                  tq….

                  • At 2011.02.18 10:28, wenkt said:

                    rm660 per person + rm30 tipping + return flight ticket airasia self booking

                  • At 2011.02.22 11:56, Rashida Nawab said:

                    As Salam,

                    Saya akan ke HCMC pada 1-5 Mac ini (5h/4m) seramai 4 orang tapi belum dapat pakej lagi. boleh tak saudara quotekan saya harga ground pakej syarikat saudara. TK

                    • At 2011.02.22 14:06, wenkt said:

                      ok saya email skrg. nanti kita calling2 ye..

                    • At 2011.05.07 15:35, azhar said:

                      Assalamualaikkum,

                      Saya akan Ke Vietnam, HCMC pada 2nd -5th June 2010. Hotel stay di Hoang Hai Long 2. Bole quotekan saya harga ground arrangemnet Muslim tour semasa berada di sana. Saya ingin melawat Cu Chi Tunnel & Mekong River.

                      Tq.

                      • At 2011.05.14 12:20, Linda said:

                        Salam,

                        Wan..saya plan nak pergi Ho chi Minh 4d3n insyaallah mid july 2011…boleh quotekan harga pakej for 2 Adults, 2 Child (2yrs & 3 Yrs) ..kalau boleh i prefer child without bed. Pls arrange for muslim food ye…Thanks..

                      • At 2011.05.17 15:39, tiny said:

                        Hi,

                        Sy nak tau harga pakej utk 5 org muslim ke Ho chi Minh 4D3N pada tarikh 31/oct/11-3/Nov/11.

                        • At 2011.06.07 12:15, wenkt said:

                          salam, sekejap lagi saya reply ke email.
                          thx

                        • At 2011.06.06 17:26, dilayla said:

                          Hi,
                          I nak quotation untuk 2 org dewasa pada 14 – 18 july 2011 ke ho chi minh.

                          • At 2011.06.07 11:41, wenkt said:

                            ok jap lagi saya reply ke emaiil

                          • At 2011.10.01 01:08, fayzie said:

                            saya plan nak ke hcmc pada 1-4 nov 2011 ni,blh email tour muslim pakej atau ready made pakej pd tarikh tersebut,emailkan including hotel dan kos tour sahaja-Hotel cari sendiri

                          • At 2011.10.28 21:24, jamilah said:

                            saya nk tahu harga ground utk 5d4n ke ho chi min pada 5-9/dis/2011 ni berapa ye.kami dalam 18 org dewasa.

                            • At 2011.10.29 00:59, Syazwan said:

                              Salam

                              Saya boleh bagi rm750 per person untuk Hoang Hai Long 2 atau Tan Hai Long hotel

                              1 FOC. Harga nego lagi. Boleh call saya 014296440?

                              Itinerary:

                              5D4N HCMC – CU CHI TUNNEL – MEKONG DELTA – CITY TOUR
                               
                              Day 1      ARRIVAL HO CHI MINH CITY     (Halal Lunch, Dinner included)
                              Upon arrival at Tan Son Nhat airport, meet by our representative and  take a sightseeing tour of Ho Chi Minh City : The Old Post Office , The Hundred Years Red Cathedral (Notre Dame Cathedral)  and The People’s Committee Hall, Then have lunch at Saigon Halal restaurant. After  lunch, visit to the Mosque for paying, the famous lacquer ware factory and the handicraft center, Malaysian clothes shop ( like tudong, telekong…) transfer to hotel for check-in . Dinner will be serve at D’ nyonya restaurant in Hochiminh
                               
                              Day 2   HO CHI MINH CITY / CU CHI / HO CHI MINH CITY (Breakfast / Halal Lunch / Halal Dinner included)      
                              After breakfast, a one and half hour drive takes you to Cu Chi where human knowledge has been enriched by experiencing an web-like tunnels system of more than 200km in length which used to be the shelters of guerrillas during the war against American troops .Return to Ho Chi Minh for lunch around 2pm. After halal lunch at Satay house restaurant, then visit War Museum, China town, shopping at Ben Thanh market. A sumptuous dinner awaits you at Saigon Halal restaurant.
                               
                              Day 3   HO CHI MINH CITY / MY THO / HO CHI MINH CITY  (Breakfast /Halal Lunch / Halal Dinner included)
                              After breakfast, a two hour drive to My Tho will expose the colorful outskirt life as well as picturesque rice fields along the journey. Upon arrival, get on a boat trip up Mekong River stop at Thoi Son island to visit honey bee-farm, coconut candy workshop. Then taste seasonal fruits, enjoy traditional folk songs at local people house. Walk along the village to see the authentic life of the local and challenge your bargaining power at cottage handicraft shops. An adventurous sampan ride in palm shading creeks will be the next experience of the riverside region. After that going back hochiminh for late halal Lunch at Samsudin restaurant. Dinner at D’nyonya restaurant
                               
                              Day 4   HO CHI MINH CITY (Breakfast / Halal Lunch / Halal Dinner included)                          
                              A full day shopping tour of Ho Chi Minh City : Saigon Square, Parkson and Vincom Shopping mall. Lunch at Samsudin restaurant. Then shopping at Russian Market and Ben Thanh market. A sumptuous dinner awaits you at Saigon halal restaurant .
                               
                              Day 5      DEPARTURE HO CHI MINH CITY          (Breakfast, Lunch included)   
                              Bid farewell to Ho Chi Minh city today. After lunch at Satay house restaurant, transfer to airport for departure flight and with a sweet memories.
                               
                              Package Includes:
                              - 4 night accommodation at the hotel with daily breakfast (Twin or triple room)
                              - Meals as mentioned in the itinerary (Halal food)
                              - Private land transportation as per itinerary
                              - All entrance fees of sightseeing places  
                              - Private boat trip as mentioned in the itinerary
                              - Private escorted tour with English speaking guide.
                              - Bottle of mineral water (1 bottle/pax/day)
                               
                              Package excludes:
                              - Optional tour & Insurance
                              - International flights & Granitites to service staffs
                              - Expenditure of a personal nature, such as drinks, souvenirs, telephone calls, laundry, etc.
                              - Tipping for Tour Guide and driver (2usd/pax/day)

                            • At 2012.01.05 00:50, afifah said:

                              Salam Wan,

                              Berapa harga ground pakej 5D4N and 4D3N ke ho chi minh utk 6 adults?Belum decide sama ada nak travel 5D or 4D. Tarikh approximately from 29/5/12 – 2/6/12.TQ

                              • At 2012.02.20 10:02, ADZIHA said:

                                SALAM..SAYA NAK PEGI HANOI AWL OCTOBER 2012..2/10/12 TO 4/10/12 UTUK SATU ORG SAHAJA..ADA PACKAGE YG SESUAI UNTUK SY X?

                                • At 2012.03.01 12:21, Farahanim said:

                                  Salam. saya plan nak ke Ho Chi Minh awal 2013 4D3N 7adult 2child(4yr & 3yr).
                                  klu boleh saya nak rate aprtmt 3bilik. boleh suggest package yg sesuai tak?
                                  TQ in advance.

                                  • At 2012.03.03 14:17, Kak Su said:

                                    Salam Wenkt. Thank God tht I came across you web/blog. Minta tlg quote kan lawatan ke Hanoi this coming Mei (end) for 2 adults, 1 seven year old, for 5days 4nites. Would really appreciate to hear from you..thank you!

                                    • At 2012.05.10 08:53, Khalid Ibrahim said:

                                      Wan,

                                      Bercadang ke Hanoi dari 31/5 – 7/6. Flight tikit dah beli untuk 5 dewasa dan 5 kanak-kanak. Kanak-kanak berumur 11,10,8,5 dan 3 tahun. Untuk dewasa tu ada 2 warga emasTolong buat sebut harga muslim ground package dan Itinerary.

                                      • At 2012.05.11 19:21, Liza said:

                                        Wan

                                        saya akan ke HCMC, perlukan ground travel (tanpa hotel) dari 13 Sept – 16 Sept untuk 2 orang. Tolong email package yg bersesuaian.

                                        Tq

                                        • At 2012.05.15 22:53, iera said:

                                          Salam… Saya plan nak g vietnam 24 jan – 27 jan 2013… Boleh saya dpt kan iternary utk 4D3N Ho Chi Minh City utk 15-20 pek utk dewasa dan kanak-kanak…

                                          • At 2012.06.06 12:29, wenkt said:

                                            nanti saya emailkan packages.

                                            • At 2012.09.27 17:25, wenkt said:

                                              iera, cane plan ke HCM?

                                            • At 2012.05.22 11:09, ina said:

                                              hi,
                                              ada pakej utk 2 org ke? tiket flight dah booked on 10/1/2013-12/1/2013..

                                              tq :)

                                              • At 2012.05.29 04:14, shafiq said:

                                                salam..
                                                bro leh x bg quatation utk ho chi min tour package + delta mekong tour for 3D/2N excluded hotel
                                                Date: 6-8 july 2012
                                                Pax : 6-9 pax

                                                • At 2012.06.06 11:40, wenkt said:

                                                  saya kene kira berdasarkan flight details & hotel location
                                                  dh beli flight?

                                                • At 2012.06.06 11:40, wenkt said:

                                                  saya kene kira berdasarkan flight details & hotel location

                                                  • At 2012.08.05 22:29, Farha said:

                                                    Salam, saya nak pergi ho chi minh 27/8-30/8 untuk 3 org….ada package sesuai untuk kami walaupun masa yang singkat ni?
                                                    Hope to hear from you soon….

                                                    • At 2012.09.26 20:45, Elyzulina Zainal said:

                                                      salam,
                                                      saya nak tanya ground package untuk 12 orang ke Ho Chi Minh.
                                                      cadangan tarikh saya adalah pada 22 Nov – 25 Nov 2012.
                                                      Mohon harga bersama itinerary nya ..

                                                    • At 2012.10.10 13:55, Mazlina said:

                                                      Salam…
                                                      Saya nak tanya ada tak pakej muslim ke Hanoi..Dec ni..cadangan tarikh 1-4 dec..
                                                      untuk 2 dewasa dan 1 kanak-kanak (4 tahun)
                                                      Mohon harga bersama itinerarynya..

                                                      p/s: tiket kami sudah ada

                                                    • At 2012.12.04 10:12, saidi said:

                                                      salam,
                                                      saya planned nk ke Ho Chi Minh pada 21-24mar2013.
                                                      flight & hotel saya akan uruskan. Cuma nak tau cos complete ground berapa? saya bersama wife & 2 anak ( 4 & 9 tahun)

                                                      TQ..

                                                      • At 2013.02.01 13:19, Fahzilah Rahmat said:

                                                        saya nak quotation for ground shj dan juga fullboard (termasuk air ticket) to HCM pada 22-2511/2013 (4D3N) untuk 30 orang dewasa, 2 kanak-kanak. muslim tours. minta itinerary sekali.

                                                        • At 2013.02.05 22:06, Wenkt said:

                                                          Ok kami akan follow up by email

                                                        • At 2013.02.15 16:35, razizul said:

                                                          saya akan ke HCMC, perlukan ground travel (tanpa hotel) dari 16 Sept – 17 Sept untuk 2 orang 1 baby bwh 1thn. Tolong email package yg bersesuaian.

                                                          Tq

                                                          • At 2013.02.15 16:36, razizul said:

                                                            saya akan ke HCMC, perlukan ground travel (tanpa hotel) dari 16 march – 17 march untuk 2 orang 1 baby bwh 1thn. Tolong email package yg bersesuaian.

                                                            Tq

                                                            • At 2013.02.21 19:24, wenkt said:

                                                              boleh emailkan full details flight time ke info@wenkt.com , nama & alamat hotel, nanti kami quote

                                                            • 10 old comments are not displayed. Click to display all comments
                                                            (Required)
                                                            (Required, will not be published)


                                                            9 − four =